Bez srama 233 pregleda 30. prosinca 2014.

Ona je luda za vampirima, ja nisam

Vampire Diaries
Vampire Diaries

Ako ti je općenito počela ići na živce, pa te osim vampira smeta još mnogo drugih stvari, to bi moglo značiti da je više ne voliš

P: Moja cura je djetinjasta i stalno čita knjige o vampirima i gleda vampirske filmove. Meni je to dosadno i bez veze, te knjige su za dječicu i ona mi je smiješna s tim svojim opsesijama. Premda je volim, sve češće mislim da je obična glupača jer je sobu oblijepila vampirskim posterima. Čak mi je počela pričati o tome kako vjeruje u vampire i kako se neki njezin predak dizao iz groba dok mu nisu kolcem probili srce. Kakva glupost! Da prekinem s njom još dok sam makar ja normalan ili da trpim te vampirske gluposti?

O: Sve ovisi o tome koliko si zaljubljen u nju: ako ima nešto osim vampira što ti je drago kod nje, onda se s tom njezinom sklonosti pokušaj nositi što bolje znaš. No ako ti je ona općenito počela ići na živce, pa te osim vampira smeta još mnogo drugih stvari, to bi moglo značiti da je više ne voliš, a pošteno je priznati to partneru kad osjećaji prođu, umjesto se stalno nešto ljutiti na njega. Kad nekog jako volimo, uglavnom nas baš ništa ne iritira kod njega: čak ni to što voli vampire. Uostalom, nije ona jedina koja ih voli! 

Tvoja reakcija?