Bez srama 523 pregleda 02. kolovoza 2018.

Naš David savjetuje: Kako do uspjeha?

screenshot

Iako ti se ponekad čini da je put do uspjeha nemoguć, samo budi uporan.

JoomBoos novinar David Međurečan otkrio je JoomBoosu nekoliko tajni kako do uspjeha i osvojio super poklon paket. 

Da se razumijemo ništa ne pada s neba, osim zvijezda naravno... Sigurno ste pokušavali štošta u životu postići, sagraditi, međutim nije išlo.

Što si ti učinio po tom pitanju? Digao ruke i okrenuo se nečem što ti ide, no i to nije ono u čemu se ti sam nalaziš. Teško je pronaći sebe u onome što voliš, a još teže je postići uspjeh, ako pojma nemaš što želiš.

Naprimjer, Youtuber se ne postaje preko noći, otvoriti vlastitu firmu također se ne radi preko noći kao i štošta slično. Potrebno je trud i rad, da znam svi ti to govore... Ali da upravu su!

via GIPHY

Voliš snimati videa i objavljivati na YouTube, no strah te je koliko ćeš imati pregleda i lajkova. Takve te gluposti uopće ne trebaju opterećivati. Ako voliš pričati ispred kamere i to dijeliti s drugima, zašto ne. Nitko te ne može spriječiti u tome, pa čak ni hejterski komentari. Korak po korak kako se kaže, video po video, cigla po cigla, knjiga po knjiga i evo ti ga,uspjeh je tu.

Bilo to u izgradnji, školi, poslu, YouTubu i sl, uspjeh je tu. I to zahvaljujući naporu, trudu i vremenu kojeg si ti sam uložio u to. Da si slušao hejterske komentare, ljude koji ti govore suprotnost, samo zato da tebi ne bude bolje nego njima, ne bih dogurao do tu di si sada. To ti je onaj napor, rad i trud za koji ti svi pričaju.

Jednostavno uspjeh je nešto što dođe s vremenom, ne pada s neba kao što sam već napisao, ne rodiš se s njim i nitko ti ga neće servirati na pladnju. Moraš se boriti sam, sam bez ičije pomoći i bit ćeš sretan i zadovoljan s onim čime se baviš. I ja radim na uspjehu, malo po malo i siguran sam da ću jednog dana biti ponosan na sebe.

Tako i ti, glavu gore, ne osvrći se na budalaštine što ti drugi govore i znaj da bez rada i truda sreća ostaje samo lijepa riječ. Ništa više!

POSTANI I TI JOOMBOOS NOVINAR!

Pošalji nam priču, kviz, iskustvo na kontakt@joomboos.hr i osvoji predobre nagrade!

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima te super poklone - originalne tetovaže kakve imaju naši YouTuberi.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • mala_loodacha

    ovi članci joomboos novinara su vam genijalna ideja!!!