Bez srama 3150 pregleda 15. studenoga 2023.

Ova 3 znaka se baš i ne mogu pohvaliti urednošću

Canva

Neki horoskopski znakovi su jednostavno (ne)uredniji od drugih

Vodenjak

Vodenjak je poznat po svom kreativnom i nekonvencionalnom pristupu životu. Međutim, ta nekonvencionalnost često rezultira neurednošću u njihovom okruženju. Vodenjaci su često zauzeti svojim idejama i projektima te im nedostaje strpljenja za održavanje reda i organizacije u svojim prostorijama. Njihovi stolovi mogu biti pretrpani papirima, a ormari prepuni nepotrebnih stvari koje "mogu postati korisne jednog dana". Vodenjaci su također često nesvjesni svog nereda koji ih okružuje.

 | Autor: canva canva

Strijelac

Strijelac je avanturistički znak koji voli slobodu i istraživanje. Njihov nemiran duh često dovodi do toga da zanemaruju organizaciju u svakodnevnom životu. Strijelci su čuvari uspomena, ali i svega drugoga što su tijekom svojih putovanja skupili. Njihovi domovi često su ispunjeni suvenirima, kartama, knjigama i ostalim predmetima koji svjedoče o njihovim avanturama. Njihova ljubav prema slobodi i avanturi može ih natjerati da zanemaruju urednost što rezultira neurednim prostorima i pretrpanim ladicama.

 | Autor: Canva Canva

Blizanac

Blizanci su dinamični i brzo razmišljajući znakovi koji su uvijek u pokretu. Oni su poznati po svojoj živahnosti i sklonosti multitaskingu, ali to također znači da im je teško održavati urednost oko sebe. Blizanci imaju tendenciju ostavljati stvari na mjestima gdje su ih posljednji put koristili, a njihova brza promjena interesa često dovodi do toga da zaborave organizirati svoje prostorije. Njihov neuredan radni stol i prostor za oblačenje samo su odraz njihove brze i živahne prirode, piše misszdrava.

 

Tvoja reakcija?