Bez srama 13518 pregleda 17. srpnja 2023.

Ova 4 horoskopska znaka (pre)dugo čekaju na brak

Canva

Ovim horoskopskim znakovima treba cijela vječnost da se odluče na korak vezivanja pa tako u brak, najčešće, ulaze u nešto starijoj dobi

JARAC

U jarcu se susreću suprotne kvalitete koje ga čine osobom baš za brak i osobom koja baš nije baš za brak, odnosno neće žuriti da izgovori "da". Jarčevi su veliki radoholičari, jako usmjereni na posao i karijeru zbog koje druga područja u životu vole ostaviti postrani. Međutim, također je poznato da cijene tradiciju i čak mogu biti pomalo staromodni pa ima smisla da je vjenčanje stoga poželjna stvar u životu.

Glavni čimbenik koji na to ukazuje je jarčev vladar Saturn, planeta odgovornosti, granica, ograničenja i usporavanja. Saturn cijeni naporan rad, a ambiciozni Jarac sve što ima u životu mora itekako zaslužiti. Često je u mlađoj dobi njihov život pun borbi i tereta, a lakše im postaje s godinama. Stoga nije čudno da odgađaju brak; svjesni su drugoj osobi ne mogu posvetiti punu pažnju i predanost dok ne riješe ostale stvari u svom životu, piše miss7.,

 | Autor: Canva Canva

VODENJAK

Nije nikakvo čudo što se vodenjak našao na ovom popisu. Ovaj je znak sve samo ne tradicionalan i brak ih možda uopće ne zanima. Kao i na jarčeve, i na vodenjake utječe Saturn koji je s Uranom suvladar znaka. Saturnov utjecaj tako uključuje jasno razumijevanje strukture ili tradicije i odbacivanje onoga što nije korisno za društvo u cjelini. Vodenjak je fiksni znak i vrlo dosljedan, čak i kad to odbijaja priznati sebi ili bilo kome drugome. Što se tiče drugog planeta, Uran je planet pobune, preokreta i ekscentričnosti - on ne uživa radeći stvari kao svi ostali. To može natjerati vodenjaka da se ne vjenča tako brzo kao vršnjaci, ili ako se vjenča, da to učini na neuobičajen način.

Vodenjak nikad neće prihvatiti ovu vrstu obveze osim ako to iskreno želi, a da do toga dođe može potrajati.  Vodenjaci su skloni vjerovati da je brak zastario, a druga je prepreka konačnom "da" je što ne žele vjenčanja samo da bi kasnije potencijalno doživjeli bolan razvod.

STRIJELAC

Za strijelce je brak ili nešto što se događa naprečac, hitno i pod prisilom (netko je neplanirano ostao trudan?) ili nešto što treba odgoditi za doglednu budućnost. Strijelci su poznati su po svojoj ljubavi prema otkrivanju i iskušavanju novih stvari, spontanosti i slobodnom duhu; ovaj je vatreni znak stoga gotovo nemoguće ukrotiti, posebno jer ni ne žele biti ukroćeni. Iako možda nisu protiv braka kao koncepta, sasvim druga stvar da poduzmu nešto konkretno glede toga.

Strijelci vole osjećaj da su sve mogućnosti otovrene, bilo da to uključuje ljude, poslovne prilike ili avanture i da uzbudljiva budućnost može pred njih donijeti bilo što. Kako se brak smatra vremenom za smirivanje i svršetkom takvog načina života, nije im nimalo primamljiv. I dalje žele juriti za velikim snovima. Pronađe li strijelac osobu koja razmišlja isto kao on i ne uskraćuje mu slobodu, kao ni sebi, možda će se odlučiti za brak ranije. Inače, nikud mu se ne žuri.

 | Autor: Canva Canva

BLIZANCI

Blizanci nisu od onih koji žure u brak, ne uz sve te prilike koje na svijetu postoje. Kao i strijelčevima, sviđa im se ideja da su sve mogućnosti otvorene i neće od njih zauvijek odustati, osim ako su jako, jako sigurni da je to put koji žele krenuti. S Merkurom, planetom komunikacije i pamćenja koji vlada ovim zračnim znakom, daleko je vjerojatnije da će razmišljati i dugo mozgati je li ova vrsta obveze uopće za njih.

Osim toga, Blizanci cijene dosljednost, ali cijene i rast i prilagodljivost. Najbolje napreduju u odnosima koji im dopuštaju da se mijenjaju i u kojima se ne osjećaju sputano. Ne vole kad se moraju prilagođavati nečemu što im se ne sviđa i nemaju strpljenja za to. Više si vole uzeti vremena da razmisle prije nego što se odluče na brak. I učinit će to samo ako zaključe da je ta osoba po svim pitanjima prava za njih.







 

Tvoja reakcija?