Bez srama 16541 pregleda 22. lipnja 2023.

Ova 4 znaka horoskopa često završavaju u vezi s kolegama

canva

Neki horoskopski znakovi radije izlaze s ljudima iz svog profesionalnog okruženja jer im to omogućuje inspirativne razgovore o poslu sa svojom srodnom dušom

Blizanci

Motivirani Blizanac je neumoljivo učinkovit i od pomoći. Njihova duhovitost i otvorenost čine ih vrijednim i zabavnim zaposlenicima. Najbolje rade kada vjeruju drugima i ostaju usredotočeni. Zapravo, oni su jedan od emocionalno najsvjesnijih znakova Zodijaka na poslu. Blizanci se stalno brinu o tome da svi oko njih budu zadovoljni, a zaboravljaju sve brige kada su im kolege u blizini. Bit će radosni i uživat će sa svojim suradnicima u potrazi za profesionalnim uspjehom.

via GIPHY

Kada je riječ o traženju inspiracije, oni mapiraju karijere onih koji su na čelu svog područja. Često ih privlače najambiciozniji i najuspješniji pojedinci u svom poslu. Možda je to razlog zašto ponekad istražuju romansu s ljudima u svom uredu ili branši. Tada zauvijek imaju osobu od povjerenja od koje mogu dobiti profesionalni savjet, bez obzira na to koliko škakljiva situacija bila.

Rak

Rakovi su hodajuće enigme koje mogu biti izvor inspiracije i inovacija, a ipak su zatvoreni u vlastitom balonu. Oni su suradnici s kojima je najugodnije raditi. Zapravo, nikada nećete znati je li Rak nesretan. Ali oni su profesionalni i razumiju važnost pronalaženja ventila za svoje emocije tako da, kada započnu posao, ostanu usredotočeni.

Oni su genijalci i možda najšarmantniji od svih u uredu. Kao kamen temeljac na radnom mjestu, Rakovi su pouzdani i obično ih ne uznemiravaju emocionalne turbulencije koje iskrivljuju perspektive drugih. To može dovesti do velikog osjećaja samopouzdanja, što ih čini privlačnim suradnicima. Oni će biti svačija osoba za profesionalnu pomoć i osobni savjet. Njihov smirujući stav vodi do toga da budu poznati po svom strpljenju i junaštvu u svom području. Stoga imaju puno udvarača iz svoje struke i uspijevaju imati kvalitetne veze s romantičnim partnerom iz svog posla.

Ovan

Ovnovi osjećaju da mogu sve postići, ali moraju paziti da izaberu partnera koji podržava njihovu viziju dobrog života. Boje se izlaziti s ljudima iz drugih profesija jer tada misle da njihov partner ne razumije njihov put i da će im pogaziti snove. Ne žele nekoga tko je sklon preranim zaključcima na prvi znak poteškoća.

via GIPHY

Zbog toga često zapale fitilj romantike tijekom studentskih dana gdje se mogu zaljubiti u nekoga iz svog razreda. Čak i ako nastave raditi u različitim uredima, uvijek mogu imati mnogo toga zajedničkog. Apsolutno obožavaju otići u krevet sa svojim partnerom na kraju dana kako bi razgovarali o najnovijim dostignućima u svom području. 

Škorpion

Ovaj vodeni znak je ozloglašen kao neimenovani šef ureda koji živi od energije drugih, a pridonosi vlastitoj strasti. Najsretniji su kada su kreativno angažirani, ali imaju tendenciju da im se lako povrijedi ego. Škorpioni s vremenom spuste gard, makar i samo malo pa dopuštaju da njihov stav pun ljubavi izroni.

Tada zaokupljaju interes svojih kolega, a sve se može pretvoriti u burnu romansu s nekim tko je iste profesije kao i oni. Ako takav susret ne uspije, Škorpioni se mogu povući jer su emocionalno ranjeni, ali obično su u stanju riješiti stvari pomoću svoje inteligencije i dobrog temperamenta kako bi veza dobro funkcionirala, piše 24sata.

Tvoja reakcija?