Bez srama 12232 pregleda 10. svibnja 2019.

Ova četiri horoskopska znaka nisu za veze

wolfiecindy/instagram

Ako ste s njima u vezi trenutno, vjerojatno neće potrajati...

Neki ljudi jednostavno nisu za duge veze ili obaveze, jer vole svoju slobodu i ne žele se vezati za nekog zauvijek. I to je sasvim okej. Ova četiri horoskopska znaka spadaju u tu skupinu i definitivno nisu materijal za ozbiljne veze. Evo o kojim znakovima se radi, piše Elite Daily.

1. Strijelac

via GIPHY

Strijelci jednostavno mrze biti vezani za bilo što i bilo koga. Oni previše cijene vlastitu slobodu i mogućnost da u bilo kojem trenutku odu bilo gdje i rade ono što oni žele. Jedino ako uspiju naći dovoljno tolerantnu osobu koja će im dopustiti da se izgube kad se požele izgubiti mogu biti u ozbiljnoj vezi. Inače, to baš i nije njihov odabir.

2. Ribe

via GIPHY

Ribe su jako neodlučne. One žele romantiku, cvijeće, svijeće, vjenčnu ljubav i sve ono najljepše, ali nisu sigurne žele li to sad. Žele li to baš s tom osobom... Što ako postoji netko bolji? Što ako upoznaju nekog drugog? Postavljaju si previše pitanja i zbog toga se nikad ne mogu 'skrasiti' niti uspjeti s nekime na duži period.

3. Blizanci

via GIPHY

Baš kao i Ribe, i Blizanci su užasno neodlučni. Oni toliko lako promjene mišljenje da vam je teško povjerovati. Ne zadovoljavaju ih rutina i navika, oni stalno žele isprobavati nešto novo, uzbudljivo, ludo, divlje... A smatraju da to nešto ne mogu dobiti sa samo jednom osobom.

4. Djevica

via GIPHY

Djevice su veliki perfekcionisti i nikad im ništa nije dovoljno dobro ni savršeno. Svakome traže mane, a kad je i ne uspiju naći, izmisle je. Baš zato ne mogu dugo funkcionirati s jednom osobom, jer će im uvijek nešto zasmetati. U vezi su važni kompromisi, a oni na njih nisu navikli i ne žele ih raditi. Nikad.

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Istina...