Bez srama 2642 pregleda 07. srpnja 2024.

Ova dva horoskopska znaka teško ostaju vjerna u vezi...

canva

Ako je suditi po horoskopu, ljudi rođeni u ova dva znaka teško ostaju vjerni u vezi... No, naravno, to nije pravilo i ne može se primijeniti baš na sve. Ipak, zanimljivo je pročitati što kažu astrolozi o našim navikama i nagonima. Slažete li se s ovim popisom?

Blizanci

Kao veoma znatiželjni i po prirodi radoznali ljudi, Blizanci su stalno u potrazi za nekim novim iskustvima i doživljajima. Upravo ih ta želja za konstantnom promjenom i istraživanjem može odvesti u smjeru nevjere, javlja Avaz. Njima jako brzo dosade monotonija i rutina, pa traže nešto čime će si unijeti uzbuđenje u život. Skloni su koketiranju, i, iako oni to možda smatraju nevažnim, to itekako može dovesti do problema u njihovoj vezi.

via GIPHY

Strijelac

Slobodni i avanturistički nastrojeni Strijelci svakodnevno žude za time da prošire svoja iskustva i spoznaju nešto što do tada još nisu znali. No, ta ih njihova potreba za neovisnošću i slobodom često dovodi ka nevjeri. Veze često doživljavaju kao previše ograničavajuće pa izlaz traže u avanturama i neobaveznim susretima. Sklonost riziku često ih dovodi do problema u vezi. 

Tvoja reakcija?