Bez srama 900 pregleda 12. prosinca 2018.

Ove 4 stvari moraš znati do četvrtog spoja!

couples_magazine / instagram

Provjeri jesi li sigurna oko ovih stvari ako ste se vidjeli već tri puta i planirate četvrti spoj...

Nema smisla odlaziti na spojeve s nekim ako niste 'kliknuli' ili ako ti nije ugodno u njegovu/njezinu društvu. To nam je jasno. No, što biste još trebali znati prije četvrtog spoja sa simpom? Zna Elite Daily.

1. Uživaš li u njihovu društvu

via GIPHY

Budi siguran/sigurna da ti je stvarno ugodno kad si s njim/njom. Ali onako, baš iskreno ugodno. Ako moraš previše razmišljati o tome što smiješ, a što ne smiješ reći i kako se smiješ ponašati, onda to baš i nije to...

2. Hoće li biti tu u bližoj budućnosti

via GIPHY

Pritom mislimo na to hoće li ostati na istom mjestu, u istom gradu ili državi, ili planiraju preseliti za tri tjedna... Ako planiraju, onda morate biti svjesni da je sve samo kratka avantura, a tko zna, s vremenom se možda opet nađete.

3. Postoji li kemija na 'dulje staze'

via GIPHY

Okej, možda ste već prešli ono početno 'sviđanje', ali sad je vrijeme da se zapitate biste li mogli dobro funkcionirati i na dulje staze, u budućnosti? Tu ćete najbolje znati sviđate li se jedno drugome zapravo ili je sve bila samo kratkotrajna simpatija.

4. Želite li iste stvari

via GIPHY

Ako on/ona želi avanturu, a ti ozbiljniju vezu, onda je vrlo jasno da vam se želje i potrebe ne poklapaju. Jako je važno da se na ovom polju složite, jer ako idete u suprotnom smjeru, nema smisla i nemoguće je da idete zajedno...

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajoooj, pa istina