Bez srama 206 pregleda 28. rujna 2016.

Ove 4 stvari odbijaju dečke (bez obzira koliko si slatka)

Par
Dreamstime

Svi vole kad ih se zavodi, ali cure ponekad pretjeruju...

Kažu da je u ljubavi i zavođenju gotovo sve dopušteno. Ipak, postoje neki potezi kojima cure često pribjegavaju, a ne shvaćaju da se dečkima nikako ne sviđaju... 

1. Tepanje

Misliš da će dečko pasti na tvoje čari ako imitiraš dječji način govora? Krivo! Naravno da mu se sviđa tvoj nježni glas, ali ne želi se zamarati s dešifriranjem onog što govoriš dok mu tepaš. To im je iritantno.

2. Izazivanje ljubomore
Nikad nemoj pokušavati flertovati s dečkima, samo kako bi nekog drugog učinila ljubomornim! Mogla bi se opeći i povrijediti samu sebe, ali i još dva dečka.

3. Bespomoćna si? Ili ne?
Dečki se vole osjećati korisno, snažno i sposobno, ali lako će te prokužiti ako samo glumiš da si naivna i bespomoćna. Biti će im drago ako neke stvari znaš i možeš sama napraviti.

4. Toplo - hladne igrice
Možda su zabavne na početku, ali ako ga predugo "vučeš za nos" mogao bi se ohladiti. Granica je gotovo pa nevidljiva i zato je bolje izbjegavati tvoje istovremeno glumljenje nedostižne, ali i ludo zaljubljene djevojke. Naravno da ne trebaš pristati na sve njegove želje, ali nemoj pretjerivati s nezainteresiranošću jer bi ga mogla zbuniti svojim ponašanjem. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?