Bez srama 18 pregleda 06. srpnja 2016.

Ove laži smijete govoriti dečku!

Ljubavni par
Dreamstime

Postoje situacije kada izbjegavanje istine nije nužno loša stvar...

Od najranije dobi te uče kako je laganje loša stvar, ali čini se da se stručnjaci baš i ne slažu s time. Naime, oni tvrde da ti (određene) sitne laži koje ponekad govoriš svom partneru neće nauditi, nego baš suprotno, poboljšat će vašu ljubavnu vezu. 

1. U pravu si

Kada shvatite da vaša svađa ne vodi nikuda, posegnute za ovim trima jednostavnim riječima i prekinute bespotrebnu raspravu. Naravno, ovo "pravilo" ne bi trebali primjenjivati tijekom baš svake svađe...

2. Izgledaš sjajno

Kada tvoj dečko pita kako izgleda, daj mu do znanja da ti se sviđa ono što vidiš. Na taj ćete način podići razinu njegovog samopouzdanja i usrećiti ga.

3. Volim te više od ičeg na svijetu

Ako svoju obitelj ipak voliš više od svog dečka, nemoj mu to toliko detaljno objašnjavati. Ako si se već odvažila na tako velik korak poput izjavljivanja ljubavi, potrudi se da shvati da to zbilja i misliš. Ovakve izjave motiviraju stvari osjećaji koje samo pokušavate uljepšati brojnim epitetima.

4. Dobro sam

Naravno da ćeš sa svojim dečkom podijeliti i one loše trenutke, ali ponekad je bolje "zaštiti" ga od loših stvari u kojima ti ionako ne može pomoći. 

5. Razumijem te

U ljubavnim vezama su partnerova potpora i razumijevanje od izrazite važnosti. Zato, čak i onda kad ti prepriča svađu s prijateljem reci mu da ga razumiješ iako to možda nije potpuna istina...

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?