Bez srama 348 pregleda 25. rujna 2016.

Ove stvari dečki obožavaju na nama

Privlačna djevojka

Nepravilni zubi i naočale ne moraju biti tvoje mane već prednosti

Možda misliš kako od jutra do mraka moraš biti tip top sređena kako bi bila privlačna, no to uopće nije istina. Mnogim dečkima seksi su i neke malo drugačije stvari. Evo nekih primjera.

1. Naočale

Osim što s njima izgledaš pametnije, mnogi dečki rekli su kako im je djevojka s naočalama upravo neodoljiva. Još kad uz to naglasiš usne neki sjajilom u boji, gdje ti je kraj? A ti si se dvoumila za leće :)

2. Neuredna frizura

Kosa koja izgleda kao kod ludog znanstvenika dečkima je vrh. Ako si se ujutro žurila i samo nemarno zavezala rep, budi spremna uloviti mnoge muške poglede na sebi. Oni vole vidjeti nas tu i tamo u nespremnom izdanju jer onda vide naše pravo lice, a ne tonu pudera.

Kosa | Autor: Olivia Rodrigo Instagram Olivia Rodrigo Instagram

3. Trbuščić

Isklesane pločice su put! Pripadnici drugog spola kaže kako vole male nesavršenosti poput kojeg kilograma viška, jer to znači da se ne boje uživati u hrani, pa tako ni u životu. Petica za neopterećenost!

Manikura | Autor: Olivia Rodrigo Instagram Olivia Rodrigo Instagram

4. Uredni nokti

Puno dečkiju na curi prvo primijeti nokte. Ako su tvoje ruke ispucale i grube, a tvoj lak oštećen i dotrajao, budi sigurna da kod njega nećeš imati plus. 

5. Zubi

Tko ne voli nasmijane ljude? Sastavan dio osmijeha upravo su zubi. Oni ne moraju biti kao u hollywoodskih zvijezda, no njegovani zubići bit će samo plus. P.S. Dečki kažu kako su im iznimno simpatične male nepravilnosti i aparatić za zube, tako da se slobodno osmijehni idući put kad prođe pokraj tebe.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?