Bez srama 3558 pregleda 19. rujna 2019.

Ovi horoskopski parovi su najdosadniji spoj na svijetu

unsplash/ilustracija

Znate onaj osjećaj kad ste s nekim na prvom (drugom, trećem...) dejtu i užasno vam je dosadno? Baš užasno dosadno. E pa, možda to ima veze s vašim horoskopskim znakom i time da si nikako niste kompatibilni. Evo kojim horoskopskim parovima će biti najdosadnije kad su skupa i koji nemaju nikakve šanse da im veza uspije, jer će prije 'umrijeti' od dosade.

Jarac i Djevica

via GIPHY

Iako na prvu jako slični, organizirani, pomalo izgubljeni i u svom svijetu, ova si dva znaka uopće ne pašu. Zašto? Zato što ne znaju međusobno razgovarati. Jednostavno im to ne ide. I svaki njihov razgovor završi vrlo brzo jer oboje 'umiru' od dosade.

I dok će Djevice htjeti razgovarati o hobijima, sportu i omiljenoj kavi koju obožavaju popiti na špici u gradu, Jarci će razgovor stalno vući u smjeru posla i karijere, što će Djevicama biti smrtno zamorno. Kako su oba znaka vrlo rezervirana, nitko nikome neće iskreno priznati da si međusobno dosađuju, pa će naprosto prešutjeti i odlučiti da je bolje - više se nikad ne vidjeti.

Ovan i Bik

via GIPHY

Problem kod ova dva znaka je to što su užasno tvrdoglavi. Bikovima će užasno smetati to što se Ovnovi toliko čvrsto drže svojih stavova da ne žele popustiti čak ni kad znaju da su u krivu. Ovnovima, pak, smeta što su Bikovi ponekad jaaaaako dosadni i naporni. Eh, ovo je match made ih - hell.

Blizanci i Škorpion

via GIPHY

Malo koji znak je manje stvoren jedno za drugoga kao što su to Blizanci i Škorpioni. Iako društveni Blizanci mogu svakoga zabaviti i natjerati na razgovor, čak ni oni ne mogu probiti tvrdu ljusku Škorpiona. I dok jedni uvijek čašu vide kao napola punu, drugi je uvijek vide kao napola praznu (mislimo da znate koji su koji). Blizancima su Škorpioni previše pesimistični i 'tamni', dok su za Škorpione Blizanci previše nerealni i površni. Ups. Nikako ne idu zajedno.

Rak i Lav

via GIPHY

I Rakovi i Lavovi jako su tople i ugodne osobe koje drugima daju mnogo ljubavi. No, tu staju njihove sličnosti. Rakovima je najvažnija stvar na svijetu njihova obitelj, dok je Lavove nemoguće 'vezati'. Oni su slobodni i uživaju u toj svojoj slobodi. I dok će savršen prvi spoj za Rakove biti Netflix i kućna atmosfera, Lavovi će radije otići na neki koncert ili festival, među ljude. Lavovima smeta pretjerana stabilnost Rakova, a Rakovima neobuzdanost Lavova. Eh, da... Ništa od toga.

Vaga i Vodenjak

via GIPHY

Vage i Vodenjaci doslovno nemaju zajedničkih tema za razgovor. Jedino što njih može, nakratko, povezati je strast pod plahtama. Ali tu sve staje. Nažalost, nikako ne bi izdržali u vezi. Ma, kakvoj vezi. Ne bi izdržali ni jedan pošteni dejt...

 

Novi broj JoomBoos Videostar magazina je na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?