Bez srama 5347 pregleda 07. svibnja 2023.

Ovi horoskopski znakovi su pravi 'horor' u vezama

canva

Ako ste se zaljubili u neki od ovih pet horoskopskih znakova, ili ste sami među njima, sretno! Šalimo se, naravno... Ne mogu se ovakve stvari baš generalizirati, ali stručnjaci za horoskop tvrde da je upravo ovih pet znakova, iz nekoliko razloga, 'najgori' odabir za biti u vezi s njima. Slažete li se ili ne?

1. Ovan

Ovnovi su poznati po tome da od samog početka veze, a nekada čak i prije nego veza počne, budu previše hladni i nezainteresirani pa upropaste stvar i prije nego se išta zapravo dogodi. 

via GIPHY

2. Bik

Ovaj je znak poznat po tome da jako voli testirati ljude, ali u tome onda često pretjera i prijeđe granice. Dugo im je potrebno da sami sebi potvrde da je to pravi partner ili partnerica za njih, a za to vrijeme druga strana već izgubi interes. Oni definitivno ne vjeruju u sudbinu i vole sve dobro izanalizirati, što ih često košta sreće, piše Times Of India. 

via GIPHY

3. Blizanci

Ovaj znak bježi od bilo kakvog odnosa za koji smatraju da će ih na bilo što obvezati. Veza s njima je, uglavnom, gotovo pa nemoguća. Osim ako nije u potpunosti po njihovim pravilima.

via GIPHY

4. Strijelac

Strijelci su često previše impulzivni i više vole neobavezne odnose i ležerna druženja od veza i brakova. Također mogu emocionalno 'iscijediti' partnera ili partnericu, zbog čega on ili ona često pobjegnu glavom bez obzira. 

via GIPHY

5. Ribe

Ribe su češće zaljubljenije u sam koncept 'ljubavi' nego u partnera ili partnericu pored sebe. Njima previše vladaju njihovi osjećaji i previše su praznovjerni, zbog čega su jako loši u vezama. Ne vole kada stvari postanu 'previše stvarne' jer očekuju da je uvijek sve apsolutno savršeno, pa bježe na prvi znak 'nevolje'. 

via GIPHY

Tvoja reakcija?