Bez srama 13716 pregleda 21. ožujka 2019.

Ovi horoskopski znakovi upuštaju se u zabranjene veze

moonlovers___/instagram

Oni će lako prevariti - ili zbog emocionalne nesigurnosti ili zbog fizičkih potreba, ali si ne mogu pomoći

Neki znakovi nisu stvoreni za prevare i jednom kad nekog zavole, vole za cijeli život. No, postoje i oni znakovi kojima će se prevara dogoditi jer su ili emocionalno jako nesigurni i slomljeni ili se pak ne mogu oduprijeti vlastitim fizičkim potrebama. Dva horoskopska znaka predvode na listi onih koji će se prvi upustiti u 'zabranjene' romanse i ljubavi. Elite Daily zna o koja se dva znaka radi, a ti provjeri jesi li ti (ili tvoj dečko/cura) među njima.

Vaga

via GIPHY

Vage su pojedinci koji kad vole - vole toliko snažno da više ne vide realnost oko sebe. One se u ljubavnim vezama daju do kraja, ali često im se dogodi da tu istu ljubav ne dobiju zauzvrat. A tu se onda javlja emocionalna nesigurnost i osjećaj izdaje, što Vage nikako ne podnose.

Pritom će se vrlo lako upustiti u one takozvane 'zabranjene romanse' s nekime s kime nisu u vezi kako bi pokušale izliječiti slomljeno srce, no kad već naprave 'preljub', tek onda shvaćaju da im to nije donijelo ništa dobroga, već im je samo još gore. Ipak, Vage krasi još jedna osobina, a to je velika iskrenost. Tako da, i kad prevare, sve će priznati svome partneru ili partnerici, jer ne mogu to držati u sebi.

Škorpion

via GIPHY

Škorpioni su po prirodi osobe koje teško mogu obuzdati svoje fizičke potrebe, kao zapravo i mnogi od nas. No, njima je to posebno teško. Njihov je um nevjerojatno 'prljav', pa svaki dan razmišljaju o toj nekoj osobi koja im je privlačna i koju potencijalno vide kao nekoga s kime bi rado 'zabrijali'. 

I dok se neko vrijeme možda i mogu odupirati, vrlo je velika vjerojatnost da će na kraju 'popustiti' i pasti na šarm i ljepotu osobe koju neko vrijeme promatraju i s kojom možda i suptilno flertaju. Škorpione jednostavno privlači 'zabranjeno voće', ali trebali bi pripaziti - jer svaki varalica na kraju bude uhvaćen. Kad tad...

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    štooo???