Bez srama 15645 pregleda 22. prosinca 2018.

Ovih 5 horoskopskih znakova najčešće vara u vezi

couple / instagram

Većina njih je, također, jako dobra u čuvanju svoje male tajne

Iako se to ne može dokazati sa sigurnošću, ovih pet znakova navodno je najviše sklono varanju u vezi, a često tu svoju tajnu i jako dobro skrivaju od svojih partnera, piše Bustle. Evo o kojih se pet horoskopskih znakova radi. 

1. Ovan

via GIPHY

Ovnovima vlada Mars, a to je planet sekualnosti, agresivnosti i strasti. Samim time, Ovnovi su na samom vrhu liste znakova koji će vas najprije prevariti, ali oni to čine bez razmišljanja. Njihova strastvena priroda često ih zavara pa se opuste u trenutku, a o posljedicama koje slijede iza svega toga uopće ne razmišljaju. No, oni zapravo uopće nisu dobri u skrivanju afera, jer ih njihova nestrpljivost izdaje pa često sami priznaju da su bili nevjerni.

2. Blizanci

via GIPHY

I Blizanci su na samom vrhu liste, a astrolozi to objašnjavaju činjenicom da je njima prije svega u životu važna vlastita sreća i sloboda. A kad odluče da je za njih sreća imati više partnera, onda tako i žive. Iako ne idu u afere s namjerom da povrijede drugu osobu, to se, neminovno, događa. No, oni to nikad neće priznati svom partneru, već će vješto izbjegavati tu temu i skrivati je od njega/nje.

3. Vaga

via GIPHY

Vage su iznimno društvene, šarmantne i simpatične, pa im je zbog toga jako teško odoljeti. Iako im je veza s partnerom svetinja, ukoliko se u toj vezi ne osjećaju ispunjenima, ono što im nedostaje pokušat će nadomjestiti s nekim drugim. Također, oni nikako ne mogu lagati pa kad i prevare partnera, odmah mu to moraju iskreno priznati i ispričati se za svoje nesmotrene poteze...

4. Škorpion

via GIPHY

Iako su pri samom dnu liste varalica, Škorpioni ne bježe od činjenice da su ponekad zaista skloni avanturama izvan veze. No, oni te avanture jako dobro skrivaju. Njima je čuvanje tajni prirodno stanje, a kad varaju, ne čine to nesmotreno, već na taj način pokušavaju ispuniti emocionalne praznine koje osjećaju. 

5. Ribe

via GIPHY

Ribe su iznimno neodlučne i pomalo uplašene, a uz to i znatiželjne, što je najgora moguća kombinacija kad je varanje u pitanju. Sto puta će se pitati je li njihova veza zaista snažna, je li partner iskren prema njima, a onda će sreću koja im naizgled nedostaje potražiti izvan te veze, jer im se čini da je tamo vani 'trava zelenija nego kod njih' i da možda ipak zaslužuju nešto bolje, nešto romantičnije, nešto bajkovitije... One također jako dobro čuvaju tajne pa sigurno neće same priznati da su prevarile.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima po cijeni od 25 kuna! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Omggg