Bez srama 7046 pregleda 15. svibnja 2019.

Ovih 5 horoskopskih znakova pogrešno bira u ljubavi

negin_mirsalehi@instagram

Iako su im znakovi da se zaljubljuju u pogrešnu osobu pred nosom, oni ih ignoriraju

Ovih pet horoskopskih znakova baš nema sreće u ljubavi. Ili im sreća nije važna? Jer, iako je često jasno da se zaljubljuju u pogrešnu osobu i svi znakovi ih na to upozoravaju, oni kao da to ne žele vidjeti i svejedno se bacaju u pogrešne ruke, piše YourTango. Evo o kojim se znakovima radi.

1. Ovan

via GIPHY

Ovnovi su jako izbirljivi, a kad biraju partnera, obično se vode izgledom i vanjštinom. Baš to ih jako često prevari, jer na kraju ispadne da osoba u koju su se zaljubili baš i nije tako lijepa iznutra kao što je izvana... 

2. Blizanci

via GIPHY

Blizanci su društveni znak, obožavaju biti vani, razgovarati s ljudima i raspravljati o raznim temama, a kod partnera im je jako važno da ih mentalno stimulira i zadovoljava. Kako bi bili zadovoljni u vezi, potreban im je netko stabilan i inteligentan, a kad shvate da im je takvoga teško naći, često pristaju i na puno manje od onoga što zaslužuju. 

3. Rak

via GIPHY

S obzirom na to da se Rakovi emotivno vežu za sve ljude do kojih im je istinski stalo, jako ih je lako iskoristiti. Nažalost. Iako je teško shvatiti kako netko može iskorištavati nečije emocije i nečiju ljubav, postoje zli ljudi kojima je to prirodno i normalno. Rakovi su, pak, nevjerojatno lojalni čak i kad shvate da ih netko iskorištava pa trpe loše postupke i puno duže nego bi trebali.

4. Vaga

via GIPHY

Vage često biraju one koji nisu dovoljno dobri za njih isključivo zato što ne žele i ne znaju biti same. Zaljubljuju se u nekoga jer su uvjerene da je to prava osoba za njih, a čak i kad im svi znakovi ukazuju na suprotno, zbog straha od samoće ostat će u lošoj vezi...

5. Strijelac

via GIPHY

Strijelce najviše odbija kad je netko previše vezan za njih pa će se pri odabiru partnera voditi time da nađu nekoga tko će im ostaviti dovoljno prostora i pustiti ih na miru kad oni to žele. No, to je dvosjekli mač, s obzirom na to da uopće ne obraćaju pažnju na to što ta druga osoba radi kad nisu zajedno, a često se dogodi da ih ta osoba iskorištava i truje njihovu vezu toksičnim postupcima...

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Juuuj... :(