Bez srama 1388 pregleda 28. rujna 2018.

Ovih 5 stvari cure teško priznaju partnerima

girly.inspo / instagram

Svatko od nas neke stvari voli zadržati za sebe, no kada su cure u ozbiljnim vezama, trebale bi se opustiti do te mjere da svom dečku mogu reći baš sve

Kako piše Popsugar, ovo je pet stvari koje će bilo koja cura otvoreno reći na glas...

1. I curama rastu brkovi

via GIPHY

To možda nisu oni toliko gusti i upečatljivi brkovi kao kod muškaraca, ali dovoljno su vidljivi tako da se moraju redovito održavati i uklanjati s lica.

2. Cure se često samozadovoljavaju

Mnogo češće nego li frajeri misle. I mi, kao i oni, imamo svoje tjelesne potrebe tako da ova činjenica ne bi trebala previše iznenaditi dečke.

3. I cure ispuštaju vjetrove

via GIPHY

Ovo ih stvarno ne bi trebalo previše iznenaditi jer svi smo ljudska bića. Jedina je razlika što se cure manje hvale količinom puštenih vjetrova na javnim mjestima i ne smatraju pretežito komičnim raditi to pred frendovima/partnerom.

4. Cure najčešće lažu o svojoj kilaži

Jedino ako nisu super zadovoljne svojom figurom te brojkom na vagi. U suprotnom će uvijek oduzeti (ili dodati) pokoju kilu kako bi frajeru ta brojka bolje zvučala. Šteta što to zapravo frajerima ne znači a ma baš ništa.

5. Također lažu i o broju bivših 

via GIPHY

Takva laž je zajednička i curama i dečkima. Kada ulazimo u novu vezu, uvijek nam bolje zvuči reći manji broj veza koje smo ostavili iza sebe. Činjenica je da će i sadašnjem partneru bolje zvučati što manja brojka.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • mala_loodacha

    Ovo je skroz istina, a baš bezveze se sramimo