Bez srama 39 pregleda 19. rujna 2016.

Ovih 5 stvari mogu biti znak da te dečko vara

Bivši dečko
Cool redakcija

Svaka veza ima uspone i padove, ali ako primijetiš ove znakove vrijeme je da ozbiljno popričaš s njim

Nijedna veza nije savršena, ti već neko vrijeme sumnjaš da se nešto čudno događa. Više niste dobri kao prije i često je nemaran prema tebi. Počela si sumnjati na najgore i zamišljati ga s drugim curama? Pogledaj odgovara li neki od ovih pokazatelja tvojoj situaciju prije nego što ga kreneš optuživati.

1. Promijenio je izgled

Kupio je novi parfem, počeo je nositi košuljice svaki dan, a nije to prije radio? Hm, zapravo je, ali na početku vaše veze? Možda postoji netko novi u njegovom životu.

2. Stalno visi na mobitelu

Ne pušta mobitel iz ruku i stalno se s nekim dopisuje i smješka. Kad ga pitaš tko je, ili te izignorira ili kaže da je netko iz prijatelja. Možda bi trebala malo pripaziti s kime se druži...

3. Ne ostavlja upaljen mobitel kraj tebe

Još jedan znak da nešto skriva od tebe. Možda ti priprema party iznenađenja, a možda jedno jako neugodno iznenađenje. No, kad god mu zazvoni mobitel izađe iz prostorije kako bi pričao s nekim. Sad se već s pravom možeš brinuti.

4. Stalno kasni na dogovore ili uopće ne dođe

Već se deset puta ispričao što se zaboravio naći s tobom nakon treninga, a vidjela si ga u gradu nakon pola sata? Vrijeme ja da popričaš s njim.

5. Ne mazi te kao prije

Prije ste se stalno držali za ruke, grlili i ljubili, no on to sad izbjegava. Možda osjeća krivnju zbog nečeg što ti još nije spreman priznati.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?