Bez srama 4570 pregleda 12. prosinca 2018.

Ovih 5 znakova će imati najviše sreće u ljubavi u 2019.

juliatreg / instagram

Kome će se zvijezde osmjehnuti u ljubavi sljedeće godine?

Ovih pet znakova će biti najviše obasipani ljubavlju sljedeće godine, piše Bustle. Provjeri, jesi li i ti među njima?!

1. Ovan

via GIPHY

Ovnovi su uvijek otvoreni za nova iskustva, zbog čega ista takva i privlače. Sljedeće godine najviše će novih iskustava imati na ljubavnom planu, ali to ne mora biti samo romantična vrsta ljubavi, već i prijateljska ljubav, ili pak slaganje i razumijevanje s kolegama na poslu. No, Ovnovi bi trebali pripaziti da se ipak previše ne zalete u nova iskustva, jer tada više neće biti sigurni što je vrijedno, a što nije vrijedno njihova vremena.

2. Blizanci

Blizanci su poznati po tome da su izuzetno znatiželjni, a to će ih odvesti na razne ljubavne avanture u 2019. Otvorit će srce drugim ljudima i novim iskustvima i to će im donijeti neočekivane zaplete u životu. Oni će ići za onime što žele; neki će tražiti flert, neki prijateljstvo, a neki ljubav za cijeli život, i naći će što traže.

3. Lav

via GIPHY

Lavovi će sljedeće godine imati posebno mnogo sreće na ljubavnom planu. Mnogi će ih obasipati pažnjom i ljubavlju sa svih strana i bit će u centru pozornosti, no oni će ipak morati malo usporiti i vidjeti koje su im osobe prioritet u životu...

4. Strijelac

Strijelci su poznati avanturisti, a sljedeća će im godina donijeti posebnu ljubavnu avanturu u koju će s guštom uroniti. Ipak, ona možda neće biti 'na dulje staze', već će ih naučiti i usmjeriti u životu i otvoriti im put onoj pravoj ljubavi koju tek trebaju dočekati.

5. Vodenjak

via GIPHY

Vodenjacima će 2019. biti posebno romantična, a planeti ljubavi i seksa bit će im posebno naklonjeni. Društveni će im život procvjetati, posebno zbog njihove prijateljske i pozitivne naravi, a njihov slobodan duh omogućit će im pregršt uzbuđenja i lijepih situacija u nadolazećem razdoblju.

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Hmmm zanimljivo