Bez srama 5558 pregleda 18. studenoga 2018.

Ovih 6 znakova zodijaka se najbolje ljubi

Fashiongoals/instagram

Provjeri jesi li i ti među njima

Ako ste se ikad pitali, evo odgovora. Ovih šest horoskopskih znakova se najbolje ljubi, piše YourTango.

1. Ovan

Ovnovi se dobro ljube zato što to žele! Jedino što im treba je neki mali, suptilan znak od partnera da to što rade, rade dobro - i to će ih natjerati da se ljube još bolje. I da, kad Ovan ljubi, to nikako ne može biti fejk, jer oni u svaki poljubac daju svoje srce i dušu!

2. Bik

via GIPHY

Bikovi su jedni od najstrastvenijih znakova zodijaka, zbog čega nije ni čudno da se dobro ljube. Njima je predigra ponekad i važnija od samog vođenja ljubavi, zbog čega će se jako potruditi da svaki poljubac bude savršen. No, oni to sve rade nekako prirodno i najviše ih uzbuđuje kad njihov partner/partnerica uživa u njihovim poljupcima. 

3. Rak

Rakovi su iznimno topli i nježni, zbog čega im je često teško odoljeti. A kad vas poljube, to je potpuno jedno drugačije iskustvo. Oni u svaki poljubac daju toliko ljubavi da je svaki poljubac s njima poput male čarolije.

4. Lav

via GIPHY

Lavovi žele impresionirati druge i žele pokazati da mogu - baš sve. A kad je riječ o strasti i ljubavi, tu se trude na jednoj potpuno novoj razini. Lavovi su znak koji se ljubi najbolje od svih, a to je zato što su u svemu najčešće bolji od drugih, a svakom njihovom poljupcu ćete se htjeti vratiti. 

5. Škorpion

Škorpioni se ne ljube, osim kada moraju. Iako su iznimno strastveni i privlačni, njima poljupci nisu nešto čime će se razbacivati. No, u vezama se poljupci nekako očekuju. Ali dati poljubac onome koga zaista vole Škorpionima je najmanji problem. Svu će strast dati u poljubac s voljenom osobom, pa će taj poljubac sam za sebe biti nezaboravno iskustvo. 

6. Strijelac

via GIPHY

Strijelci ljube strastveno, ali ne razmišljaju o tome što drugi misle o njihovim poljupcima. Oni su bezbrižni i rasterećeni, što ih čini savršenim partnerima. I ljube na potpuno drugačiji način od svih ostalih. Upravo zato što se ne trude impresionirati - u njihovim ćete poljupcima najviše uživati. 

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    opaa