Bez srama 25208 pregleda 17. kolovoza 2019.

Ovim horoskopskim znakovima veze brzo dosade

Vince Fleming/Unsplash

Horoskop je, baš kao i veze, dosta kompliciran, no prema nekim se karakteristikama određenih znakova ipak mogu iščitati određeni obrasci njihova ponašanja u vezama. Barem donekle. A astrolozi tvrde kako su ova četiri znaka najviše sklona promjenama u vezama te im iste najbrže dosade, pogotovo ako zapadnu u rutinu koja ih potpuno 'ubija'. Jesi možda i ti među ta četiri znaka? Provjeri.

1. Ovan

via GIPHY

Ovnovi su poznati po svojoj zaraznoj energiji, ali i po tome što neprestano žele isprobavati nešto novo, nešto uzbudljivo i stalno su u potrazi za adrenalinom. "Oni žele iskušati što je više moguće toga u životu i ako nešto cijene u vezama, onda je to ono nešto 'novo' i uzbudljivo", tvrde astrolozi.

Oni neće sjediti s partnerom i razgovarati o tome kako bi možda trebali isprobati nešto novo ili otići negdje. Oni će to učiniti. Ovnovi ne vole previše razmišljati o tome što rade, već stvari vole isprobati. A kad to nešto isprobaju, odmah žele isprobati nešto drugo. I zbog toga ih jako ubija monotonija u vezi ili partner koji nije spreman s njima se upustiti u novu avanturu svakoga dana. Takve im veze brzo dosade.

2. Blizanci

via GIPHY

Blizanci više od svega preziru dosadu. Ako im se dogodi da nemaju što raditi cijeli dan, to ih potpuno izludi. Oni su komunikativni, društveni i otvoreni, i zbog toga im je najvažnije da su uvijek okruženi ljudima i novim iskustvima. Vole se upuštati u intelektualne razgovore s doslovno bilo kime, bilo gdje, a ako im partner to ne omogući, vrlo će rado 'sreću' potražiti negdje drugdje. 

Njima je potrebna energija, oni žele učiti nešto novo svaki dan, žele isprobati nešto što nikad nisu isprobali i jedino uz nove i uzbudljive aktivnosti njihova veza može uspjeti. Tečaj kuhanja, kušanje sira, izlet u prirodu, roadtrip, kasnonoćni razgovori...ovo su male stvari koje Blizanci zahtijevaju u vezi, a koje je definitivno mogu 'začiniti'. Bez tih začina, njihova se zainteresiranost brzo gasi.

3. Strijelac

via GIPHY

Strijelci su veliki istraživači i jednostavno ne mogu protiv sebe i svoje prirode koja ih iz dana u dan tjera u nove avanture. Oni ne traže samo nešto novo svaki dan, oni žele proširiti svoje vidike, upoznati ljude koje ne znaju, vidjeti mjesta koja nisu i isprobati stvari koje su im dotad bile nepoznate. Njih mami ta neprestana želja za istraživanjem drugačijega.

Iako obožavaju putovati sami, ako nađu pravog partnera, putovanja s njima mogu im biti još i uzbudljivija. Obožavaju neplanirana putovanja u zadnji tren, vikend izlete, duža putovanja... Sve im je zanimljivo! No, ako njihov partner ne dijeli jednaku strast za novim i drugačijim kao oni, to bi im vrlo brzo moglo dosaditi...

4. Vodenjak

via GIPHY

Vodenjaci vole biti oni koji se 'ne uklapaju', zbog čega su im uvijek najprivlačnije one najneobičnije stvari, pojave, ljudi... I zato, ako im veza upadne u rutinu gdje svaki dan rade jedno te isto, pobjeći će glavom bez obzira, tvrde astrolozi. Ne vole previše puta odlaziti u jedan te isti restoran, jesti jednu te istu hranu, šetati jednim te istim mjestom te razgovarati o jednim te istim stvarima. 

Nasreću, njima nikad ne nedostaje novih ideja i novih mjesta koja vrijedi obići, a na partneru je samo da se prepusti njihovim ludim zamislima. Naravno, ukoliko partner nije dovoljno otvoren za njihove ideje, to će ih 'ubiti' i oko njega se naprosto više neće truditi, već će samo otići.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hmmm, moguće....