Bez srama 1440 pregleda 09. studenoga 2023.

Ovim je znakovima zodijaka 'romantika' nepoznat pojam

canva

Pojedinim horoskopskim znakovima romantika je sastavni dio ljubavne veze, dok je za druge ona potpuno strana riječ.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj energiji i entuzijazmu, manje su romantični jer više vole akciju nego sentimentalnost. Iako svoju ljubav mogu pokazati kroz avanture i uzbuđenja, tradicionalne romantične geste poput večera uz svijeće i iskrenih ljubavnih pisama nisu im jača strana. Ovan bi mogao planirati adrenalinski vikend s partnerom, ali bi mogli zaboraviti proslaviti godišnjice ili se sjetiti posebnih datuma.

Bik

Bikovi su praktični, cijene stabilnost i sigurnost. Ovaj praktični pristup često zasjeni njihovu romantičnu stranu. Možda će im biti izazovno izraziti osjećaje veličanstvenim gestama. Bik bi mogao dati prednost štednji za budućnost umjesto trošenju na romantične darove ili ekstravagantne spojeve.

 | Autor: Canva Canva

Blizanci

Blizanci su duhoviti i komunikativni, što ih čini izvrsnim sugovornicima. Međutim, oni mogu pretjerano analizirati romansu, što može dovesti do pretjeranog razmišljanja i propuštanja spontanih, iskrenih trenutaka. Blizanac može satima secirati značenje tekstualne poruke, propuštajući srž iskrenog 'Volim te'.

Lav

Lavovi su samopouzdani i karizmatični, često su pod svjetlima reflektora. Mogu dati prednost ljubavi prema sebi i osobnim postignućima, ponekad zasjenjujući partnerove potrebe. Lav može briljirati u samopotvrđivanju, ali se bori da izrazi ranjivost u vezi.

 | Autor: Canva Canva

Strijelac

Strijelci su slobodnog duha, stalno traže avanturu i osobni rast, što ponekad može dovesti do nedostatka predanosti u romantičnim vezama. Strijelac može dati prednost solo avanturama u odnosu na njegovanje ljubavnog života, što dovodi do percepcije da je manje romantičan.

Vodenjak

Vodenjaci cijene svoju neovisnost i često im je potreban osobni prostor. Zbog ove neovisnosti mogu djelovati povučeno kada je riječ o tradicionalnom romantičnom iskazivanju ljubavi. Vodenjak bi mogao biti više usredotočen na humanitarne ciljeve nego na tradicionalne romantične geste poput darivanja cvijeća ili čokolade, piše 24sata.

Tvoja reakcija?