Bez srama 2061 pregleda 30. studenoga 2018.

Ovo ti je savršeni celebrity par po horoskopu

couples_magazine / instagram

Provjerite s kojim celebrityjem bi vi najbolje funkcionirali

Evo koji celebrity bi ti bio savršen par s obzirom na to u kojem si horoskopskom znaku rođen/rođena, piše This is Insider. Provjeri tko tebi najviše odgovara!

Možda te zanima... 4 znaka da ste ipak malo više od prijatelja

Ovan - Brad Pitt, Miley Cyrus

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Be fearless. Stand out. Because fitting in is overrated. #ConversexMiley 🖤

Objavu dijeli Miley Cyrus (@mileyczyrus)

Ovnovi su strastveni i zanimljivi pa je logično da za sebe traže istog takvog partnera. I Miley i Brad su poznati po svom avanturističkom duhu i zaraznoj energiji, što ih čini savršenim parom za Ovnove.

Bik - Nina Dobrev, Kit Harington

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ericraydavidson

Objavu dijeli Nina Dobrev (@nina)

Bikovi u životu najviše cijene stabilnost i razum, a Nina i Kit kao Jarci predstavljaju upravo takve osobnosti. Oboje su lojalni i iskreni, a to je ono što je Bikovima najvažnije kod njihova partnera.

Blizanac - Harry Styles, Natalie Dormer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sydney, Live On Tour.

Objavu dijeli @ harrystyles

Blizanci najviše od svega cijene svoju slobodu, a Vodenjaci (Natalie, Harry) daju im upravo to - prostora da budu svoji. Ne vole kad ih se guši i kad im se naređuje, i baš zbog toga bi savršeno funkcionirali s Harryjem i Natalie. 

Rak - Rihanna, Adam Levine

Rakovi su emotivni i povezani s ljudima koji im znače, a Ribe (Rihanna, Adam) im savršeno odgovaraju jer su po količini osjećaja koje imaju u sebi otprilike jednaki. 

Lav - Jamie Foxx, Rita Ora

Lavovi vole biti u centru pozornosti, zbog čega im savršeno odgovaraju Strijelci koji su opušteni, zabavni i humoristični. Oni ih mogu spustiti na zemlju i urazumiti kad se umisle, što je Lavovima ponekad i više nego potrebno.

Djevica - Leonardo DiCaprio, Kendall Jenner

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Super warm. Super cool. Super super. @aritzia #TheSuperPuff #AritziaPartner

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Djevice su poznate po tome da su iznimno humoristične, a dubokoumni i inteligentni Škorpioni (Leo, Kendall) ih najbolje nadopunjuju. 

Vaga - Dev Patel, Rosario Dawson

Vage su iznimno šarmantne, lijepe i privlačne, a savršen par su im Bikovi (Rosario, Dev) koji su slatki, pristupačni i lojalni.

Škorpion - Selena Gomez, Milo Ventimiglia

Škorpioni su divlji i strastveni, a Rakovi koji su jednako toliko osjećajni im odgovaraju jer ih najbolje razumiju od svih ostalih znakova.

Strijelac - Chris Pratt, Angelina Jolie

Strijelci su, baš kao i Blizanci (Chris, Angie) uvijek za avanturu i isprobavanje nepoznatog, a kad se zajedno upuste na putovanje - to putovanje se ne zaboravlja. Ni životno ni ono turističko.

Jarac - Tom Hardy, Taraji P. Henson

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tom Hardy (@tomhardy)

Jarci obožavaju ljubav i posvećeni su svojim partnerima, a najbolji mogući par su im odane Djevice kojima je sreća njihovih partnera čak i bitnija od njihove.

Vodenjak - Charlie Hunnam, Kourtney Kardashian

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God is a woman

Objavu dijeli Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Vodenjaci su bezbrižni i sanjivi, žive u nekom svom svijetu i posebni su, a najsavršeniji par od svih znakova su im upravo jednostavni i dragi Ovnovi.

Ribe - Drake, Emma Stone

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Owl Baby

Objavu dijeli champagnepapi (@champagnepapi)

Ribe su najemotivniji od svih znakova, a te njihove emocije najbolje umiruju staloženi i snažni Škorpioni (Emma, Drake).

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    HMMM