Bez srama 3014 pregleda 23. travnja 2018.

Ovo su 4 znaka koja će kad tad završiti skupa!

Pixabay

Nije tajna da ljubav dolazi iznutra. Cure koje to znaju magnetski privlače dečke, ali neki znakovi su baš posebna kombinacija.

Blizanci i Strijelci 

Uf kakva kemija je između ova dva znaka! Kako se slažu to nisu isitine. Naime, njihove skrivene želje savršeno nadopunjavaju jedna druge.  Divlji hormoni u strijelcima, momentalno kemijski reagiraju na prisutnost Blizanaca. Libido, emocije i psihička ovisnost o Blizancima je neizbježna. Potrebno je samo smjestiti ih u istu sobu kako bi vidjeli da iskre počinju frcati.

Blizanci s druge stran  ipak više vole Jarčeve, ali ni oni tu mnogo ne odlučuju. Po pitanju spoja sa Strijelcima, ovu problematiku ipak češće rješavaju njihove genitalije nego mozak. Njihovi intimni trenuci mogu biti maratonski, izjave nježnosti drugima nepodnošljive. 

 

 

Ribe i Djevica

Ribama je sve opušteno jer ionako misle  da žive u svijetu u kojem nema briga. Romantične ribice su rođeni optimisti, a po pitanju ljubavi i seksa jako nezasitni. Rijetki pripadnici ovog znaka će biti suzdržani kada je u pitanju intima sa partnerom!


Djevica je mali "zapovjednik" koji voli da se zna kada je vrijeme za zezanje a kada za ozbiljne stvari.  Jeidni je problem što toi često znaju primjenjivati i u vezi s Ribom.  Kada se spoji s Ribom, Djevica dobiva vjetar u leđa i njezine osobine se udvostručuju, a njih dvoje tvore jednu jako zanimnljivu kombinaciju

Prije ili kasnije ova dva znaka će se rastopiti u divljoj požudi.

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar dbeber

    dbeber

    ja sam strijelac i to je istina!