Bez srama 4074 pregleda 12. srpnja 2024.

Ovo su četiri najperverznija horoskopska znaka

canva

Nalazi li se i vaš znak na ovom popisu? Provjerite!

Škorpion

Škorpioni su uvijek nekako pomalo dvosmisleni u svojim izjavama. S obzirom na to da su jako povezani sa svojom psihom, pa tu moć koriste kako bi doprijeli do drugih ljudi, ponekad se njihove izjave i način flertanja drugoj osobi mogu učiniti neprimjereni. No, oni pritom ne misle ništa loše ili neprimjereno, već su samo jako otvoreni po pitanju svoje seksualnosti.

Blizanci

via GIPHY

Blizanci su vrlo vješti s riječima, a njihov um je neprestano u potrazi za nečim novim i zanimljivih. Upravo ih ta znatiželja često može odvesti do provokativnih misli, koje se onda ne boje izreći drugima. 

Strijelac

Strijelci najviše od svih vole slobodu, avanturu i istraživanje nepoznatoga, kako u životu, tako i u seksualnom smislu. Oni često mogu prijeći granice u razgovoru i mnogima je ono što oni otvoreno komuniciraju čak i previše otvoreno, čak i nepristojno, no njima je to sasvim normalno. 

Vodenjak

via GIPHY

Vodenjaci su rođeni kao originalni i inovativni pojedinci, pa tako svoju originalnost izražavaju posebno i na polju seksualnosti. Ne boje se podijeliti svoje nesvakidašnje ideje s drugima, a neka njihova razmišljanja mnoge često iznenađuju, čak i šokiraju, piše Avaz.

Tvoja reakcija?