Bez srama 7906 pregleda 11. studenoga 2016.

Ovo su najbolji blogeri u Hrvatskoj!

Diablog
Official
Ovo su najbolji blogeri u Hrvatskoj! Ovo su najbolji blogeri u Hrvatskoj! Ovo su najbolji blogeri u Hrvatskoj! Ovo su najbolji blogeri u Hrvatskoj!

Održan je prvi DIABLOG u Hrvatskoj

Jučer su na DIABLOG-u, prvoj hrvatskoj konferenciji o blogerima i blogerskoj zajednici, uručena priznanja najboljim hrvatskim lifestyle i gastro blogerima, kao i predstavnicima brendova za najbolje suradnje s blogerima u 2016. 

Tako su najbolji lifestyle blogeri Martina Lolić s bloga Dear Skin, Ella Dvornik s blogom I am Ella i Ivana Jumić koja se krije iza bloga Le Makeup Freak. Titulu najboljih gastro blogera ponijeli su Andrea Cukrov i njezin blog Cukar, Sanja Mijac s bloga Domaćica i Darko Kontin s bloga Darkova Web kuharica. 

 

Osim najboljih blogera odabrani su i top brendovi koji surađuju s blogerima. U ovoj kategoriji nagrade su dobili Avon, Essence i Dukat.

Najbolje blogere i brendove odabrali su sami blogeri u istraživanju o hrvatskoj blogerskoj sceni koje je agencija Dialog komunikacije provela u listopadu ove godine na uzorku od 203 ispitanika.

 Novosti O DIABLOG-u možete pratiti na društvenim mrežama i internetskoj stranici:

https://www.facebook.com/DIABLOG.HR/?fref=ts
https://www.instagram.com/diablog.hr/

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?