Bez srama 21741 pregleda 21. studenoga 2022.

Ovo su najgori horoskopski parovi

canva

Prije nego uskočiš u novu vezi, zvijezde ti možda imaju nešto za reći o kompatibilnosti tvog i drugih horoskopskih znakova. Provjeri o čemu se radi i koji znakovi si baš nikako ne odgovaraju u romantičnim vezama

Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

via GIPHY

Najgori par: Jarac (22. prosinca - 20. siječnja)

Objašnjenje: Ovnovi krše pravila, a Jarci ih postavljaju. Dakle, u samom početku vidimo da su fundamentalno različiti znakovi. Zbog suprotstavljenih stavova neprestano se kritiziraju, a kao takvi, nikako ne mogu opstati u vezi. Ovnovi su spontani, dok Jarci ne mogu otići ni na ručak, a da prije toga nisu sve detaljno isplanirali. To Ovnovima može jako ići na živce. Također, Jarci su opsjednuti poslom, dok Ovnovima posao nije najvažnija stvar na svijetu. Otprilike, Ovnovi će se u vezi s Jarcem osjećati kao da su u vezi sa svojim strogim šefom. A to nije nešto što želiš.

Bik (20. travnja - 20. svibnja)

via GIPHY

Najgori par: Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

Objašnjenje: Ovaj par je stvarno nespojiv. Iako Bikovi vole sve raditi po pravilima, pravila koja poštuju Vodenjaci čak se i njima mogu činiti pretjeranima. Jer, pravila Vodenjaka su uglavnom - njihova pravila, koja nitko drugi ne razumije. Oni su hodajući paradoks razuma i buntovništva, što je Bikovima nepojmljivo. Bikovi vole luksuz, pažnju, romantiku i leptiriće, a Vodenjaci su pomalo škrti i od romantike im nije dobro. Dakle, ova je veza nemoguća. Barem u stvarnom svijetu.

Blizanci (22. svibnja - 20. lipnja)

via GIPHY

Najgori par: Škorpion (24. listopada - 22. studenog)

Objašnjenje: Ova se dva znaka, zapravo, užasno fizički privlače, no obično sve staje na tome. A za vezu to baš i nije dovoljno. Oni obično samo flertaju međusobno, ali im ubrzo dosadi i nemaju želju za nekim dubljim odnosom. Škorpioni s jedne strane zahtjevaju da im budete vjerni i predani i prije nego ste se prvi put poljubili i već vide budućnost s vama, dok se Blizanci s druge strane ne žele vezati ni za koga, barem ne toliko lako.

Rak (21. lipnja - 22. srpnja)

via GIPHY

Najgori par: Strijelac (22. studenog - 21. prosinca)

Objašnjenje: Strijelci su divlji avanturisti, a Rakovi mirni emotivci. Iako im je ponekad upravo potrebno nešto divlje da ih probudi, to divlje im vrlo brzo postaje previše, a Strijelci tu svoju stranu ne znaju samo tako zaustaviti. I dok ćete vi, Rakovi, ogoliti dušu, Strijelci će na svaku vašu rečenicu zbijati šale. Ne zlonamjerne, naravno, ali s njima, barem na nekom početku, nema ozbiljnih razgovora, jer dugo odbijaju priznati da su se s nekime ozbiljno povezali. Njima je život avantura, a vama je potrebna sigurnost. 

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza)

via GIPHY

Najgori par: Ribe (19. veljače - 20. ožujka)

Objašnjenje: Ribe mogu vrlo lako osvojiti Lavove jer će se uz njih osjećati kao da žive u romantičnom filmu. Ali, taj romantični balon brzo puca, a kad shvatite da Ribama ipak nije sve tako ružičasto, mogli biste vrlo brzo pobjeći. One mijenjaju raspoloženje brže nego vi, a i sami znate da ste se dosad smatrali prvacima u tome, i to bi vam moglo jako ići na živce. U jednom trenutku će vas obožavati, a u drugom ignorirati, a vi nećete znati što napraviti. Pa ćete, vjerojatno, pobjeći glavom bez obzira.

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

via GIPHY

Najgori par: Vaga (23. rujna - 23. listopada)

Objašnjenje: Prvih par dejtova ova dva znaka su prava čarolija. Oboje volite profinjeno i skupo, napokon ste našli nekoga tko vam može parirati i čiji je ukus jako sličan vašemu... Ah, divno! No, onda dolaze problemi. Više se ne možete uhvatiti, Vaga nikad nema vremena za vas, ganjate se, a nikako se uloviti. Vama je važno da vidite budućnost s tom osobom, a Vagama to nije ni na kraj pameti. One žive iz dana u dan. One se jedva mogu obvezati na večeru, a kamoli na 'zauvijek'. Ups...

Vaga (23. rujna - 23. listopada)

via GIPHY

Najgori par: Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Objašnjenje: I opet... Ovo je sasvim dobar par ako gledate izvana. Oboje vole skupo, lijepo i profinjeno, oboje su educirani, žive život prema pravilima, žele iskusiti sve što im nudi i ne štede ni u čemu. A onda ćete shvatiti da Djevice ipak malo više vole trošiti na sebe i ugađati sebi nego se posvetiti vama. Vi ćete njih obasipati pažnjom i skupim poklonima, a oni će istim obasipati, pa...sebe. I tu sva kemija nestaje.

Škorpion (24. listopada - 22. studenog)

via GIPHY

Najgori par: Blizanci (22. svibnja - 20. lipnja)

Objašnjenje: Iako vas Blizanci iznimno privlače (barem na prvu), činjenica da se oni naprosto ne žele vezati za ikoga će vas izluditi i probuditi najgore u vama. Neprestano ćete provjeravati mobitel, pitati se kad će vam odgovoriti na poruku, hoće li vam se javiti na poziv, a oni će to napraviti kad njima bude zgodno. A onda vam se u jednom trenutku više neće dati provjeravati pa ćete skroz odustati od njih.

Strijelac (22. studenog - 21. prosinca)

via GIPHY

Najgori par: Rak (21. lipnja - 22. srpnja)

Objašnjenje: Rakovi će biti ugodno društvo. Međutim, samo kao prijatelji. I tu, u prijateljskoj zoni, ćete najčešće i ostati. A nitko ne želi zapeti u zoni prijateljstva zauvijek, zar ne? Definitivno. Posebno ne ako ti se ta osoba sviđa na romantičan način.

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

via GIPHY

Najgori par: Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Objašnjenje: Ovnovi traže pažnju i brigu, dok su Jarci oni koji im to omogućuju. Ne samo u emocionalnom, već i u financijskom smislu. A takav međuodnos ne može opstati dugo, jer je razlika u moći naprosto prevelika. I to ne zato što vi želite pomoći Ovnovima da stanu na vlastite noge, već zato što će vas oni iskorištavati do apsolutnog kraja. Besmisleno. 

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

via GIPHY

Najgori par: Bik (20. travnja - 20. svibnja)

Objašnjenje: Iako se divite Bikovoj romantičnoj strani, ta romantična strana vrlo vam brzo može postati previše. Jer, vi ste totalna suprotnost. Vama naprosto nije jasno zašto osobi svaki dan morate govoriti da je volite. To vam je neprirodno i glupo i vrlo će vam brzo dosaditi takvi zahtjevi. Također, oni itekako previše troše za vaš ukus. Toliko novca za cipele, haljine, večere? Mogli su to donirati u humanitarne svrhe, poput vas! Vaše se vrijednosti naprosto ne poklapaju. Točnije, totalno odudaraju.

Ribe (19. veljače - 20. ožujka)

via GIPHY

Najgori par: Lav (23. srpnja - 24. kolovoza)

Objašnjenje: Lavovi će vas osvojiti šarmom i tajnovitošću, a onda će vas time odbiti. Jer, iako vam je prekrasno na tom dejtu koji traje 48 sati i obožavate ga ljubiti i grliti, želite i saznati nešto o osobi s kojom potencijalno želite biti. No, Lav vam to neće dopustiti, pa ćete s vremenom jednostavno odustati.

Više saznaj na: Harper's Bazaar

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?