Bez srama 476 pregleda 17. siječnja 2019.

Ovo su najhot frajeri koje pratimo u 2019.

kjapa / instagram

Okej, Noah Centineo je bio popularan prošle godine, ali tko će nam biti zanimljiv u 2019.?

Ako pratite Riverdale, neke od ovih frajera ćete definitivno prepoznati. Pa, pogledajte tko su najhot dečki 2019., piše Cosmopolitan.

1. KJ Apa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My tiny son #ad

Objavu dijeli KJ Apa (@kjapa)

KJ je glavna zvijezda CW-jeve serije 'Riverdale', a svi koji je pratite vjerojatno ste već odavno zapeli za njega. E pa, ovo će biti njegova godina!

2. Shawn Mendes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Making songsssssssss!!! @josiahvandien

Objavu dijeli Shawn Mendes (@shawnmendes)

Okej, Justin Bieber je super, ali ajmo malo zaboraviti na njega, sad je ionako oženjen čovjek. Naš novi hot frajer za 2019. je popularni Shawn Mendes. Iako je na glazbenoj sceni već neko vrijeme, ali popularnost je stekao tek nakon prekida s Hailey Baldwin (da da, suprugom Justina Biebera). I sad, kad je slobodan, mnoge djevojke maštaju o njemu. I vjerojatno će tako biti cijelu ovu godinu.

3. Timothée Chalamet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

two more from this month’s @voguemagazine @ryanlowry @yslebasi #callmebyyourname :)

Objavu dijeli Timothée Chalamet (@tchalamet)

Chalament nam je svima zapeo za oko nakon prošlogodišnjeg hit filma 'Skrivena ljubav', a ove godine ćemo ga još češće gledati.

4. Charles Melton

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let the good times roll

Objavu dijeli Charles Melton (@melton)

Kad smo već kod 'Riverdalea', Charles je još jedna zvijezda ove hit serije. I jednako nam je sladak kao i KJ! I da, za sve zainteresirane, u mnogo scena u seriji se pojavljuje bez majice...

5. Cole Sprouse

I tako, kad smo već krenuli nabrajati glumce iz 'Riverdalea', najbolje da u tom tonu i nastavimo. Colea se možda sjećate s Disney Channela gdje je glumio sa svojim bratom Dylanom, ali u ovoj je seriji mnoooogo odrasliji i mnogo, mnogo zgodniji!

A tko se tebi od njih petorice najviše sviđa? 

 

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Hehe :D