Bez srama 21217 pregleda 13. svibnja 2023.

Ovo su najiritantniji znakovi zodijaka - jeste među njima?

canva

Svatko ima neke osobine koje druge izluđuju. Ipak, ako je vjerovati horoskopu, neki znakovi Zodijaka ih imaju više no drugi

Ovo je rang lista od najmanje do najviše iritantnog znaka Zodijaka, piše 24sata.

JARAC

Jarčeva usredotočenost na praktičnost i učinkovitost može ispasti zlobna, ali oni ne dobivaju nikakvo zadovoljstvo povrjeđujući druge. Kod Jarca se radi o dugoročnim rezultatima, pa ako moraju biti malo okrutni kako bi osigurali produktivnost i sigurnost, nemojte to shvaćati osobno. Ispod te nepopustljive vanjštine krije se duša vrijedna povjerenja koja je spremna zauvijek ostati uz vas.

LAV

Lav ne može ostati izvan svjetla reflektora, ali to nije zbog sebičnosti. Zaista im je potrebno puno pažnje i pohvala da bi bili sretni. Lav ima veliko srce u kojem ima dovoljno mjesta za sve. Nakon što se njegove potrebe zadovolje, oni će se jako potruditi da svi ostali dobiju jednako vrijeme na pozornici. 

VAGA

Vaga može djelovati pomalo nestašno. Skloni su tražiti velike zabave i sjajne predmete umjesto dubljih veza i osjećaja. Vaga je pobornica ravnoteže i ljepote i posvetit će svu svoju energiju kako bi osigurala da ljudi oko njih imaju mirno, ugodno okruženje.

 | Autor: Canva Canva RAK

Rak je malo nervozan, i često zapne u vlastitim emocijama. Rak je također žestoko vezan za obitelj i bliske prijatelje i neće prezati ni pred čim kako bi osigurao da oni koje vole imaju sve što im je potrebno. Ako mu date do znanja da stvarno primjećujete i cijenite sve što rade, on će samo nastaviti pronalaziti nove načine da vas usreći.

BIK 

Bik je teritorijalan i zaštitnički nastrojen prema svima i svemu što mu je drago. Bik je pouzdan i vrijedan povjerenja. Nema svađe s Bikom nakon što nešto odluče. Dobro je što je njihov prirodni zdrav razum obično na pravom putu.

VODENJAK

Vodenjacima je jako stalo do toliko stvari - oni stvarno žele da cijeli svijet bude bolje mjesto za sve. Nažalost, Vodenjak ima tendenciju vidjeti stvari samo u velikim razmjerima. Imaju odličan odnos s ljudskom rasom, ali kada je u pitanju povezivanje s pojedincima, Vodenjak postaje dalek i nemoguć. Ako vam je ovo previše dosadno, samo otiđite i nađite nekog drugog - Vodenjak se neće osjećati loše. Neće ni primijetiti.

 | Autor: Canva Canva STRIJELAC

Strijelac je zabavan. S njim nikad nije dosadno, i iako je to neko vrijeme sjajno, oni jednostavno ne prestaju. Otvoreni su, iskreni i uvijek gledaju prema sljedećoj velikoj ideji i avanturi. Pokušavaju održavati veze s onima do kojih im je stalo, ali ako ne možete držati korak, bit ćete zapostavljeni.

ŠKORPION

Škorpion je na lošem glasu. Da, on je jedan od najiritantnijih znakova - oni su tajnoviti, manipulativni i dramatični. Ali Škorpion zna stvari, i može učiniti da se dogode. Potreban je rad da im se približite. Poput stvorenja po kojem su nazvani, možda im se ne želite previše približiti. Ali ako se prema njemu odnosite s poštovanjem i jasno postavite vlastite granice, on će vam postati jedan od najvrjednijih saveznika.

DJEVICA

Najnapetiji znakovi, Djevice su opsesivne, izbirljive i krhke. One su sklone biti cinične i pesimistične jer ne mogu ne primijetiti sve što bi moglo poći po zlu. Djevica ipak stvarno želi pomoći. Vole napraviti popise i organizirati stvari. Ako osjećaju da ih drugi slušaju i čine potrebne promjene, opustit će se i pokazati im svoju nježnu, zabavnu stranu. 

 | Autor: Canva Canva OVAN

Ovnovi jednostavno znaju točno kako žele da stvari teku i kako to i učiniti bez obzira na sve. Ovan je vođa ili usamljenik, nikad sljedbenik. Iako se ovo isprva čini vrijednim divljenja, brzo dosadi kada se svaka sitnica pretvori u veliku bitku.

BLIZANCI

Blizanci vam nikada neće reći što stvarno misle jer čak ni Blizanci ne znaju što Blizanci stvarno misle. Oni prilagođavaju vlastitu osobnost iz trenutka u trenutak kako bi bili što privlačniji svima koje sretnu. Nikada ne možete biti sigurni pokazuju li vam svoje pravo lice ili vas samo pokušavaju prevariti.

RIBE

Ribe su proglašene najiritantnijim znakom u Zodijaku. Uz nježnu prirodu, dobre namjere, velike snove..., to je problem. Ribe zaboravljaju da ne osjećaju svi stvari tako duboko i iskreno kao oni. Otvaraju se prema svima i uvijek se iznenade i slome kad se povrijede. Budući da je svijet Riba izgrađen na njihovim krhkim emocijama i fantazijama, potrebna im je stalna podrška prijatelja i obitelji koji su čuli iste tužne priče mnogo, mnogo puta prije.

 | Autor: Canva Canva Slažete li se s ovim popisom?

 

Tvoja reakcija?