Bez srama 7108 pregleda 11. lipnja 2023.

Ovo su najsebičniji znakovi zodijaka: Jesi li među njima?

canva

Svatko je po prirodi barem malo sebičan i to je dobro, dok je u kontroliranim količinama. No, kod ovih horoskopskih znakova ta sebičnost zna izmaknuti kontroli. Evo tko se našao na ovom 'neslavnom' popisu...

Ovan

Kada Ovan shvati što želi, ide za tim dok to ne dobije. To je dobra stvar,ali može i malo izmaknuti kontroli. Ovan ima stav 'prvo ja' i nastoji imati jednu od najodlučnijih osobnosti. Na primjer, ako nešto kupujte s Ovnom i ta stvar je ostala posljednja, Ovan će sve učinit da on to dobije.

Bik

via GIPHY

Iako Bik predstavlja stabilnost i pouzdanost, njihova težnja za sigurnošću često ih može učiniti pohlepnima i materijalistima. Također mogu postati pretjerano osjetljivi, pretjerano emotivni i definitivno pretjerano posesivni.

Blizanci

Iako su Blizanci susretljivi i svestrani, to mogu brzo promijeniti. Zbog svojih naglih promjena ponašanja, drugi ih često smatraju površnima. Ako ste na zabavi s Blizancem, nemojte se iznenaditi ako njihova lažna osobnost izađe na vidjelo i potpuno nova osoba pojavi se niotkuda. Skloni su prilagođavanju okolini iz vlastitih sebičnih razloga.

Lav

via GIPHY

Lav je znak 'ono što vidiš to i dobiješ'. Međutim, može biti i prilično sebični. Sjajno je što su neustrašivi kada se radi o borbi protiv svake prepreke koja im se nađe na putu, ali kada vide nešto što žele, igra je gotova za sve ostale. U njihovim očima, njihovo je ime zapisano na toj jednoj stvari koju žele, bez obzira tko bi još to mogao uzeti.

Djevica

via GIPHY

Djevica je pedantna. Ima oštro oko za sve nedostatke ili pogrešne postupke. Ali,  oni su prvi koji će kritizirati sve ostale Jedno je biti strog prema sebi, a drugo prema drugima. Suzdržite se od kritika i pustite svoje prijatelje da rade što žele, piše 24sata.

Tvoja reakcija?