Bez srama 465 pregleda 02. listopada 2024.

Ovo su najveće spavalice prema Zodijaku

Canva

Ova tri horoskopska znaka slove kao najveći ljubitelji spavanja

BIK

Bikovima, koji su poznati po svojoj ljubavi prema udobnosti, obično treba malo više vremena da ujutro ustanu iz kreveta. Oni radije pritisnu gumb za odgodu alarma, okrenu se na drugu stranu odspavaju još jednu rundu. Ako se ovaj horoskopski znak slučajno ne naspava dobro preko tjedna, nadoknađuje to vikendom: spava do podne te uživa u prvoj kavi u krevetu.

 | Autor: Canva Canva

RAK

Osobe rođene u horoskopskom znaku raka jako su privrženi domu općenito i stoga se teško odvajaju i od udobnog kreveta. Rakovi su također skloni puno i temeljito razmišljati o brigama i eventualnim problemima prije spavanja, zbog čega im treba dugo da zaspu pa se ujutro teže dižu iz kreveta. Prije nego što popiju prvu kavu u danu bolje je ne razgovarati s njima.

 | Autor: Canva Canva

RIBE

Osobe rođene u znaku riba poznate su po svojoj sanjarskoj prirodi. Nije ni čudo što se ovaj horoskopski znak teško otrgne iz zemlje snova i nerado ustaje ujutro. Osim toga, ribe jednostavno nisu jutarnji ljudi. One su noćne ptice koje radije ostaju budne kasnije, a ujutro duuuugo spavaju, piše miss7.

 

Tvoja reakcija?