Bez srama 11729 pregleda 26. ožujka 2024.

Ovo su, navodno, najopakije žene Zodijaka!

canva

S njima se, kažu astrolozi, ne biste trebali zezati... A evo tko se sve našao na ovom popisu!

Ovan

Prvi na našem popisu je vatreni Ovan, poznat po svojoj odvažnosti i nepristojnosti. Ove se žene ne boje preuzeti kontrolu i prihvatiti  vlastite unutarnje negativne vibracije. Uz magnetsku osobnost, žene Ovnovi odišu samopouzdanjem koje je teško ignorirati. Ovan je vatreni znak koji rasplamsava strast u svim životnim situacijama.

Lav

via GIPHY

Lavovi, veličanstveni lavovi Zodijaka, uživaju pod svjetlima reflektora s lakoćom. Samouvjerene, karizmatične i uvijek spremne zablistati, žene Lavice su oličenje opake energije. Svojim smislom za dramu i velikodušnim duhom, Lavice osvajaju sve oko sebe. Njihov snažan osjećaj za vlastite kvalitete sebe čini ih rođenim vođama, zrače kraljevskim šarmom.

Škorpion

Ovo je vodeni znak s intenzitetom koji se ne može zanemariti. Žene Škorpioni posjeduju tajanstvenu privlačnost koja privlači ljude gdje god da se pojave. Njihovu lošu stranu osobnosti karakteriziraju odlučnost i oštra intuicija, što ih čini moćnim silama s kojima se morate suočiti. Otkrijte dubine Škorpionke i otkrit ćete magnetski i zadivljujući duh.

Strijelac

Žene Strijelci su slobodni duhovi Zodijaka, prihvaćaju avanturu raširenih ruku. Poznate po optimizmu i neustrašivom pristupu životu, ove opasne cure donose osjećaj radosti i spontanosti kamo god krenu. Strijelci teže izvanrednom i inspiriraju sve oko sebe.

Jarac

via GIPHY

Jarci su ambiciozni pripadnici Zodijaka, koji se postojano penju prema uspjehu. Opaka vibra kod žene Jarca dolazi od njihove nepokolebljive odlučnosti i snažne radne etike. Praktične i utemeljene, zrače tihom snagom koja izaziva poštovanje. Jarci su arhitekti svoje sudbine, graciozno stvarajući put do uspjeha.

Vodenjak

Naš kozmički popis završava ekscentrični Vodenjak koji razmišlja unaprijed. Ove opake žene su vizionarke koje marširaju u nekom vlastitom ritmu. Vodenjaci su poznati po svojoj intelektualnoj sposobnosti i humanitarnom duhu. Njihova buntovna priroda dodaje dašak nepredvidivosti, zbog čega se ističu u gomili. Prihvatite jedinstvenu energiju opakog Vodenjaka.

Tvoja reakcija?