Bez srama 460 pregleda 23. rujna 2016.

Ovo su pogreške koje ćeš raditi s prvim dečkom (bez brige, nisi jedina)

Par
Dreamstime

Tko voli, taj i griješi, no iz kikseva se da puno toga naučiti za buduće ljubavne avanture

Prvog dečka uvijek ćeš se sjećati zbog puno razloga. Prvo, sjećat ćeš se upravo zbog toga što ti je bio prvi i to je dovoljan razlog.

Također, puno ćeš i naučiti iz tog iskustva. To je prava prilika da naučiš kako se nositi s velikim emocijama poput zaljubljenosti i ljubomore. Trebat će ti neko vrijeme da to savladaš, baš kao i svima ostalima.

Sigurno ćeš pogriješiti u nekim stvarima pošto si nova u ovim vodama. No, te pogrešeke, koje se, vjeruj nam svima događaju, možeš okrenuti u svoju korist i nešto naučiti za budućnost. A mi ti otkrivamo koje su to pogreške:

1. Zanemarit ćeš prijatelje

Jako je primamljivo napustiti sve što radiš u tom trenutku kako bi se otišla družiti s dečkom. U svojoj prvoj vezi, vjerojatno ćeš to i napraviti. Ali ćeš i požaliti. Svi požale. Prijatelji su važni, imaj to na umu.

2. Previše ćeš se žrtvovati

Lako se zanijeti i zanemarivati svoje potrebe kad počneš hodati s nekim. Bilo to markiranje s treninga, neučenje ili neka nova loša navika, vjerojatno ćeš tek skužiti kad će biti kasno. Lijepo je biti požrtvovan ali pokušaj ne izgubiti se  u svemu tome.

3. Ignorirat ćeš ako te iskorištava

Svi smo bili ovdje. Ili nećeš na vrijeme prepoznati znakove upozorenja koje ti govore da tvoj dečko nije onakav kakav ti se činio na početku ili jednostavno nećeš htjeti vjerovati u to. Tu moraš vjerovati svojim instinktima: ako ti nešto "smrdi" , bježi glavom bez obzira!

4. Imat ćeš izljeve ljubavi na društvenim mrežama

Ako ljubav cvate, željet ćeš da cijeli svijet to sazna, a koji je bolji način od toga nego objavljivati fotke tebe i tvog dragog na Facebooku. Možda ćeš postati jedna od onih cura kojima si se prije rugala jer tepaju svom dečku preko interneta. Ako vidiš da ti više nitko ništa ne lajka u vezi tvog dragog, znaš što ti je činiti.

Koliko mu je stalo do tebe? | Autor: Thinkstock Thinkstock

5. Kopat ćeš mu po porukama

Može se dogoditi da u naletu ljubomore prekopaš po inboxu svoje bolje polovice. Iako ćeš odmah zažaliti, to je grozna ideja. Kako bi tebi bilo da je on to učinio tebi?

6. Sve najmanje detalje ćeš pričati svojoj ekipi

Nije loše pohvaliti se frendici o tome kako se on dobro ljubi, ali ona ne mora znati vaše slatke nadimke :)

7. Osjećat ćeš pritisak da učiniš nešto što ne želiš

Baš kao što je teško reći ono što želiš, teško je reći i ono što ne želiš. To se posebice odnosi na to ako želiš udovoljiti svom novom dečku. Samo se sjeti da je to tvoj život i nitko ga drugi ne živi osim tebe, tako da uvijek možeš reći ne, bez obzira na to što on traži od tebe. Ako ti nije ugodno, ne forsiraj se.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?