Bez srama 5 pregleda 25. prosinca 2016.

Ovo su stvari koje parovi NIKADA ne smiju raditi na Facebooku!

par
Dreamstime

Ali ni na drugim društvenim mrežama...

Koliko god vi obožavali svoju curu ili dečka, morate biti svjesni da bi tu ljubav ipak trebali zadržati za sebe. Možda ne baš uvijek, ali u većini situacija. 

Kako društvene mreže već neko vrijeme vode glavnu riječ u eksponiranju vlastitih života, u međuvremenu su nastala i pravila kojih bi se svaki ljubavni par trebao pridržavati prilikom komunikacije na Internetu: 

1. Čestitanje rođendana

To što ste sastavili najdužu rođendansku poruku na svijetu s najviše ljubavnih izjava i citata ikad ne znači da se vi volite više nego drugi parovi koji svoju vezu toliko ne izlažu očima javnosti. Može jedino značiti da pokušavate uči u Guinnessovu knjigu rekorda. Osim toga, puno je primjerenije da svom dečku ili svojoj curi rođendan čestitate u četiri oka, a čestitanje putem društvenih mreža ostavite za neke druge, možda malo manje bitne ljude s kojima se na njihov rođendan nikako drugačije nećete čuti.

2. Fotografije

Znate što, nitko nema ništa protiv vaših zajedničkih fotografija na kojima je očigledno koliko volite jedno drugo, ali fotografije na kojima ste vi ili vaš partner tek napola odjeveni (ili još gore - niste uopće) ipak zadržite za sebe. Isto vrijedi i za fotografije iz kreveta i slično.

3. Svađe

Koliko god bili ljutiti ili povrijeđeni zbog nečega što je partner rekao ili napravio, sve probleme trebali biste rješavati samo između sebe, a ne ih dijeliti s virtualnim svijetom. Stvarno, najozbiljnije vam kažemo da vaše svađe nikoga ne zanimaju. Ustvari, da, zanimaju one koji jedva čekaju materijal za tračanje, a sigurno ne želite biti tema tih tračeva...  

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?