Bez srama 218 pregleda 21. rujna 2019.

'Ovo ti nije trebalo': Rihannin bivši razljutio njezine fanove

chrisbrown/instagram/giphy/screenshot

Njezini fanovi ga sad ne žele ostaviti na miru na Instagramu.

I dok je Rihanna rasturila Savage X Fenty lingerie showom koji je live prenošen na Amazon Primeu, i dok je cijeli svijet gledao nju i njezin uspjeh, na Instagramu se, neprimjerenim komentarom, javio njezin nasilni bivši partner, Chris Brown, i naljutio internet.

Jako burna veza

Podsjetnik svima koji su zaboravili ili možda uopće ne znaju njihovu priču. Chris i Rihanna dejtali su od 2008. do 2009. godine. Prekinuli su nakon što ju je on fizički napao. Sud mu je odredio 180 dana rada za opće dobro te pet godina uvjetne kazne za ono što je napravio. Zatim su 2013. godine kratko ponovno bili zajedno te su čak napravili i zajedničku pjesmu. Naravno, to nije potrajalo i to nije smanjilo činjenicu da je učinio nešto jako loše.

Ležerno se bacio u komentiranje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

be the first to have this and more pieces from the @savagexfenty show now on SAVAGEX.com

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Nakon cijele ove sage i drame, Chris je sada ležerno komentirao fotku na kojoj Riri leži na krevetu u svojoj novoj kolekciji donjeg rublja i napisao da bi "vrlo rado bio lampa u njezinoj sobi."

 | Autor:

Ugh... Naravno, Ririni fanovi su pobijesnili i krenuli u akciju i sad ga ne puštaju na miru.

'Bolesno, nije ti trebao ovaj komentar'

via GIPHY

"Bolesno". "Ti trebaš pomoć." "Ovaj komentar ti stvarno nije trebao." Ovo su samo neke od poruka koje mu njezini fanovi ostavljaju ispod fotke. 

Naravno, ima i onih koji ga brane i napadaju njezine fanove da su prestrogi prema njemu. Hmm... Tko je sad u pravu, više nitko zapravo ne zna. Ali da je mogao i izostaviti ovaj komentar, mogao je. 

No, s obzirom na to da mu ovo nije prvi ovakav istup, možda neće biti ni zadnji...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?