Bez srama 2046 pregleda 08. veljače 2018.

Pazi što ti dečko radi! Što je mikro-varanje?

instagram.com@innerartist

Svi ste čuli za varanje, ali što je mikro-varanje? Još jedna nova riječ u 2018. godini?

Svi znamo što spada pod varanje, ali mikro-varanje je malo drugačiji pojam. Iako zvuči zeznuto i pomalo zastrašujuće, ne brini, nitko te ne proučava pod mikroskopom niti išta slično. Ako već nisi čula za ovaj pojam, donosimo ti detalje o njemu! 

via GIPHY

Što je mikro-varanje?

Savršena definicija mikro-varanja je kada netko vara svog partnera, ali samo malo. Stvar je malo više komplicirana nego što misliš i ne odnosi se samo na fizičke stvari. Mikro-varanje je niz malih detalja koje ukazuju na to da ti je dečko emocionalno usmjeren na nekoga izvan vaše veze. 

via GIPHY

Kako se razlikuje od običnog varanja?

Kod mikro-varanja ljudi ne kuže da to zapravo rade. Ako uhvatiš dečka s drugom, onda je prilično očito da te vara, ali mikro-varanje je suptilnije. Na primjer, ako koristi aplikacije za online dejting, ako flerta s drugim curama i slično. Dečki, ako se dopisujete s nekim i ne želite da to vaša cura vidi, onda ju mikro-varate! 

via GIPHY

Ako postoje tajne, riječ je o mikro-varanju. Ako ti je partner udaljen, možda se nešto događa! 

via GIPHY

Dali je mikro-varanje loše kao varanje?

Mikro-varanje može dovesti do varanja. Iako nije isto kao varanje, može biti razlog svađa i nedostatka povezanosti. Ako više ne osjetiš povjerenje, vrlo je moguće da te partner mikro-vara! 

via GIPHY

Trebaš li pričati s dečkom o tome?

Razgovor o mikro-varanju može biti zeznut jer možda tvoj dečko ni ne shvaća da to što radi nije uredu. Ako on misli da je nevin, može potpuno okrenuti krivnju na tebe i optužiti te da si ljubomorna. Možda bi čak i on mogao pomisliti da ti nešto kriješ od njega ako već primjećuješ takve sitnice

via GIPHY

Sve u svemu, najvažnije je da pratiš svoj osjećaj. Ako misliš da se nešto događa i ne možeš više šutjeti, razgovaraj sa svojim dečkom o tome. Savjetujemo ti da ne spominješ varanje ili mikro-varanje, nego pokušaj u razgovor uključiti i sebe i njega. Reci mu kako se osjećaš i da ti se ne sviđa što ste se udaljili. U ovom slučaju postoji puno više nade da će htjeti razgovarati o vašim problemima. 

via GIPHY

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima! 

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN! Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;) 

 

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar miss

    miss

    meni je ok, nisam ljubomorko :D
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    A tak i tak nemam decka to sve govori hahahaha