Bez srama 146 pregleda 07. studenoga 2016.

Pet stvari koje NIJEDAN dečko ne voli kod cura

Dečko
Dreamstime

Ono što je zanimljivo - to su najčešće one situacije kada pokušavaš glumiti nešto što nisi

Iako nismo ljubitelji generaliziranja, postoje neke stvari za koje će ti baš svaki dečko reći da ih ne voli kod tebe. Da trebaš biti svoja, ali ako radiš neke od ovih stvari možda je vrijeme da to promijeniš - isključivo radi sebe.

1. Privlačenje pozornosti

Nema ništa loše u tome da ponekad zasjaš, ako se to dogodi prirodno - uživaj u trenutku. No privlačenje pozornosti na sebe samo da bi privukla pozornost, to nikome nije privlačno.

2. Pretjerana ljubomora

''Ljubomora, to je ljubav, to se tako mora...'' pjeva Severina i slažemo se. No ono što u pjesmi ne kaže jest da je malo ljubomore s vremena na vrijeme slatko, a konstantno opsjedanje dečka napadima bez temelja je naporno i ludo.

3. Ogovaranje

''Blaćenje'' drugih, najčešće cura, da bi ti izgledala bolje, u njegovim će očima izgledati kao očajnički potez nesigurne cure - jer upravo to i jest.

4. Igranje nedostižne

Ovaj potez je u početku napet, svatko se voli malo igrati lovice. No izigravanje hladne kraljice koja ne zna pokazati kad joj je zaista stalo i nije neki štos... Pazi da se od pustog leda i on ne bi ohladio.

5. Dramatiziranje

Gle, dečki znaju da smo emotivna stvorenja i neće nam to uzeti za zlo (ako su pravi). Ali dramatiziranje oko svake sitnice već je neka druga sfera, koja smara sve osim tebe. 

 

via GIPHY

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?