Bez srama 257 pregleda 21. travnja 2017.

Pet stvari koje su seksi SAMO na filmu!

Seks u moru
Web

Na filmu sve izgleda divno i krasno, ali neke situacije samo u fikciji i funkcioniraju

Tko ne voli malo spontane romantike? Makar i na filmu. I onda, inspirirani onim što smo vidjeli isto pokušamo i sa svojom voljenom osobom.

Nažalost, rezultat nije uvijek bajan. Često situacija koja je zamišljena kao seksi i romantična postaje, hm, nezgodna.

Donosimo pet situacija koje na filmu funkcioniraju fantastično, ali u stvarnosti nisu nimalo seksi:

Ljubljenje na kiši

Kada to rade u filmu 'Notebook', čovjek bi rekao da nema bolje stvari. Ali realnost je nešto drugo. Na svoj dejt vjerojatno ćeš ići našminkana, barem s malo maskare. Nema niša romantično u panda looku i škiljenju od kemikalija koje su ti završile u očima. I ti, i atmosfera na kraju ste- pokisle.

Poljubac na kiši | Autor: Web Web

Zajedničko kupanje

Ovo zapravo ovisi o veličini kade ili kabine kojom raspolažete. Ako je zaista velika, stvari mogu biti slatke kao kod Monike i Chandlera u 'Prijateljima'. No u principu, vas dvoje zbijeni, udovi lete, voda prska svuda- i nije neka romantika.

Pojavljivanje pred kućom

Budimo realni. Ako ti se pred kućom pojavi netko s kim ionako hodaš, ili još gore, ne hodaš, to je čak malo i creepy. Pa maloprije ste bili zajedno... A i roditelji sigurno nisu oduševljeni klincem koji im visi pod prozorom.

Seks u vodi 

Ova situacija ima potencijala, ali zna biti dosta nezgodno zbog toga što more ispere prirodno nastalu vlažnost- osnovu za ugodne intimne odnose. A bazen, osim ako je tvoj, može biti izvor zaraze intimnih dijelova.

Seks u moru | Autor: Web Web

Hrana u spavaćoj sobi

Osim ako se radi o pizzi koju jedete zajedno nakon seksa, ovo stvarno nije dobra ideja. Med, čokolada, šlag i ostale stvari koje su smatrane 'seksi' hranom naprave veliki, ljepljivi nered jako brzo.

 

Ali hej, kad si s nekim do koga ti je stalo, čak i katastrofa može ispasti slatka, jer je smijanje s voljenom osobom- zauvijek romantično.

Izvor:Gurl.com

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?