Bez srama 132 pregleda 09. lipnja 2017.

Pet stvari koje ti momentalno popravljaju raspoloženje

NIVEA
Official

Što može biti bolje od uživanja u životu punim plućima?

Osjetilo koje najviše utječe na dobro raspoloženje je osjetilo njuha. Mirisi imaju podsvjesni efekt na nas, podižu raspoloženje, bude sva osjetila i podsjećaju na lijepe trenutke. Osim toga, različiti mirisi  mogu različito utjecati na nas.

1. Tako će vas miris ruže oraspoložiti, vanilija smiriti, uz trešnju nećete osjećati iscrpljenost dok ćete uz kako zaboraviti na naporan i stresan dan na poslu.

Novi NIVEA uljni losioni stopili su ova četiri neodoljiva mirisa i dragocjena ulja jojobe, argana, makadamije i badema kako bi koži pružili pouzdanu i učinkovitu njegu, a vašim osjetilima nezaboravno iskustvo.

Nivea  | Autor: Official Official

Zaboravite na gubitak vremena, jer novi losioni ne ostavljaju ljepljiv trag te se brzo upijaju. Idealan spoj za probuditi osjetila i popraviti raspoloženje u trenu. 
Osim mirisa, možete popraviti raspoloženje s još nekoliko korisnih trikova za vaša osjetila:

2. Nazovite omiljenu prijateljicu - glas drage osobe u trenu će vam popraviti raspoloženje, a vjerujemo da ćete se i nasmijati ;)

3. Uživajte u okusima - bliži se vrijeme godišnjih odmora. Idealno vrijeme da okusite što više različitih jela lokalnih kuhinja. Odvažite se na kulinarske specijalitete koje inače ne jedete, a ovo jedinstveno iskustvo podsjetit će vas na uživanje svaki put kada vas neki određeni miris podsjeti na to.

NIVEA | Autor: Official Official

4. Zagledajte se u zvijezde - organizirajte piknik ili druženje pod vedrim nebom. Dobro društvo, omiljena jela i pića, mirisi prirode i topli povjetarac ljetnih noći potaknut će vaša osjetila na uživanje i stvaranje dobrog raspoloženja.

5. Dodirnite stvari - sjećate li se kada ste se zadnji put "igrali" u pijesku? Odaberite omiljenu plažu i dopustite pijesku da prođe kroz vaše ruke, sagradite mali dvorac ili jednostavno prošetajte bosi. Dodiri su odlični za stvaranje lijepih uspomena i za popravljanje raspoloženja.
 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?