Bez srama 1025 pregleda 16. veljače 2020.

Petra i Nika snimile Q&A: 'Zašto se ranije nismo družile?'

xniks2x/Instagram, canva

Saamo Petraa i xnik2x prvi su puta snimile video zajedno, a da to nije za JoomBoos. Video je Nika objavila na svom kanalu, a snimile su ga u formi Q&A videa te odgovarale na pitanja fanova.

Petra i Nika video su snimile prije zajedničkog izlaska na Valentinovo i odmah na početku priznale da su obje solo te da u izlazak idu s frendicama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zatim su odgovorile na par jednostavnih pitanja, poput toga kad su se upoznale, a Nika se prisjetila zgodne anegdote od tog dana.

"To je bilo za vrijeme Videostara kad smo mi finalisti došli u redakciju. Ondje ste bili ti i Davor, prije neke tri godine. I ti si došla do mene i rekla mi: 'Ti meni izgledaš kao Lea Stanković.' Još uvijek to pamtim", ispričala je Nika, a Petra se iskreno nasmijala.

Kako su se zbližile?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We made it!!Napokon imam i nešto za vas da zaokružimo ovu godinu u stilu🥳 Jako dugo najavljujem svoj merch i kada se ovaj projekt krenuo realizirat noge su mi se tresle na svakom mogućem sastanku i razgovoru o tome.Pošto sam najavila da je ipak 2. mjesec vrijeme kad ćemo rasturit “stražnjice” svima, zato danas ipak samo poklanjam nekome od vas ovo moje malo ruho.Sve što trebate napraviti kako bi frendica i ti osvojile majice za sebe: 1. Lajkaj objavu 2. Označi ju u komentar 3. Napiši za što si sve zahvalna u ovoj godini I to je to!Ti i frendica ste upale u igru i čekate izvlačenje 31.12.🎄 a do tada vam svima želim najsretniji Božić do sada! Voli vas vaša Niksi😁 I ne zaboravite se držati onoga što su vam mame rekle..

Objavu dijeli Nika Pavičić (@xniks2x)

Kad su ih fanovi pitali kako su se zbližile, ni same nisu znale 'točan' odgovor.

"Nika i ja se nikad nismo ni voljele ni mrzile. Svaka je živjela u nekom svom svijetu, nismo se previše družile. A onda smo se jednostavno nekako zbližile, počele se više družiti, zajedno snimati, izlaziti i eto, tako smo postale girl squad", rekla je Petra.

Što su cure još otkrile i na kakva su još pitanja trebale odgovoriti - pogledajte u videu!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?