Bez srama 35 pregleda 14. veljače 2017.

Plan za Valentinovo: 5 ljubavnih filmova koje morate pogledati ako ste single!

anti valentinovo
Dreamstime

Od klasika pa do modernih romantičnih komedija...

Nije ništa čudno što je ljudima koji su još uvijek single Valentinovo jedno od dana u godini koje mogu usporediti s noćnom morom u stvarnom životu. Ako su praznovjerni onda ga vjerojatno uspoređuju i s petkom 13.

No, umjesto da već lagano padate u depresiju i povjerujete da je stvarno tolika trauma provesti dan zaljubljenih potpuno sam, ove godine isprobajte drugu taktiku. Zavucite se ispod tople dekice, skuhajte si čašu najfinije vruće čokolade i pogledajte jedan od filmova zbog kojih ćete se (napokon) osjećati odlično jer ste solo i potpuno neovisni (ok, neki od njih vam možda i vrate vjeru u ljubav). 

Ne znate niti jedan takav film? Ne brinite, mi vam donosimo čak pet njih:

Njemu baš i nije stalo

Upoznajte Gigi, Connora, Alexa, Bena, Janine i Neila – komplicirane ljude s kompliciranim emocijama koji moraju naučiti kako upravljati vezama, starim i novim. Neki brakovi će se raspasti, neki će tek nastati, stare navike će nestati, a nove će se pojaviti. Samo je jedno sigurno u svemu: ako te nije nazvao, ako ti ne pokazuje znakove nježnosti, ako (dodaj razlog po vlastitom izboru)... vrlo vjerojatno je da mu baš i nije stalo.

Seks i grad

Faca i Carrie kupuju nevjerojatno lijep apartman za zajednički život u New Yorku i odluče se vjenčati. Enid Frick poziva Carrie da se slika za specijalno izdanje Voguea o vjenčanjima žena u 40-ima. Tijekom priprema Carrien popis gostiju sa 70 raste na 200, a jednostavna vjenčanica se pretvara u ogromnu kreaciju. Večer prije vjenčanja uznemirena Miranda kaže Faci kako brak sve uništi, on se uplaši, otkaže vjenčanje i ostavi Carrie samu ispred oltara...

Osveta na visokim petama

Nakon što sazna da joj je dečko oženjen Carly se pokušava sabrati i nastaviti s normalnim životom, no kad upozna njegovu prevarenu suprugu otkriva da imaju puno zajedničkog pa joj dotadašnja zakleta neprijateljica postaje najbolja prijateljica. Njih dvije ubrzo otkriju da postoji i treća osoba u Markovom životu te prevarene žene udruže snage kako bi se zajednički osvetile lažljivom trostrukom varalici...

Klub prvih supruga

Tri žene žele se osvetiti muževima. Brenda, Elise i Annie bile su dobre prijateljice na fakultetu no 27 godina poslije nemaju nikakav kontakt. Ponovno se sretnu na prijateljičinu sprovodu. Čini se da im je prijateljica počinila samoubojstvo nakon što ju je suprug napustio zbog mlađe žene. No i tri prijateljice nalaze se u sličnoj situaciji: Elise je glumica na zalasku, a njezin suprug producent Bill želi rastavu i pola njezina novca. Brenda je pomogla suprugu Mortonu da otvori lanac trgovina, no sada kada je postao slavan, ima mlađu i mršaviju ljubavnicu. Annie je dopustila da ju suprug Aaron zapostavlja i sada je izgubljena kada ju on želi napustiti. Brenda, Elise i Annie odluče kako je vrijeme da nešto poduzmu, te osmisle plan kojim će muževima uzeti novac i učiniti nešto korisno.

Djeveruše

Biti djeveruša najboljoj prijateljici i pomoći joj organizirati vjenčanje san je svake djevojke. Problem nastane kad se pojavi konkurencija i želi vam preoteti posao i ono još važnije - status najbolje prijateljice!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?