Bez srama 19820 pregleda 19. rujna 2016.

Po ovim sitnicama možeš znati sviđaš li mu se

Ljubav
Facebook/screenshot

Užasno ti ide na živce što te stalno zafrkava? Ne brini se, to je njegov nespretni način da počne razgovor s tobom

Već tjednima “snimaš” frajera u zadnjoj klupi, tu i tamo porazgovarate, a “uhvatila” si ga nekoliko puta i da te gleda dok ti ne gledaš. Misliš da mu se sviđaš, ali nisi sigurna? Evo nečega što ti može pomoći prepoznati je li zaljubljen u tebe. Dečki su nam sami rekli kakve “tikove” imaju blizu simpatije.

Prvo, ako se odjednom njegovi frendovi žele družiti s tobom, to je dobar znak. Dečki često šalju prijatelje u “izvidnicu”. Tako će ti se i on lakše moći približiti ili ti preko njih poslati poruku. Ne brini se ako ga zadirkuju zbog tebe. To znači kako oni sto posto znaju da mu se sviđaš. Ako on od cijelog društva zadirkuje baš tebe i uvijek mora prokomentirati nešto što si ti rekla - to je njegov nespretni pokušaj da počne komunikaciju. Da, zvuči čudno, ali dečki često kroz zafrkanciju pokušavaju flertati s curom koja im se sviđa. Ako te usput uspije nasmijati, upravo si je zaradio dodatne bodove!

Pripazi na to da ne flertuje sa svima

Primatraj kako se ponaša prema drugim curama a kako prema tebi. Ako pozorno sluša što govoriš, pričeka te poslije nastave te uvijek pronađe mjesto da sjedne pokraj tebe i počne odvojen raz - govor samo s tobom, to su sitni ali sigurni znakovi da si mu posebna. Oni stidljiviji će ušutjeti čim uđeš u sobu, no i to je pokazatelj da mu se sviđaš. No ako ti simpatija često priča o drugim curama i iste stvari radi i s njima, budi oprezna. Moguće je da je zavodnik ili jednostavno ne zna što želi.

Ako bulji u tebe, nije lud nego zaljubljen

Prvi znak koji će ga sigurno odati supogledi. Dečki jako vole pogledavati curu koja im se sviđa, posebno dok misle da ona to ne vidi, nesvjesni da cure takve poglede i osjete. Ako ga “uhvatiš” da te gleda, smješka se ili samo bulji u tebe, to bi mogao biti dobar pokazatelj da mu se sviđaš. Ovo je jedan od najlakših načina da ti pokaže kako je zainteresiran, posebno za dečke koji su stidljivi jer pri tome ne moraju reći ništa i riskirati da se osramote. Zato, nemoj odmah pomisliti da je čudan ako te gle - da a ništa ne govori. Oni malo hrabriji udijelit će ti kompliment. Bilo da je riječ o novoj frizuri ili rukometnoj tekmi na kojoj si rasturila, nemoj kompliment olako shvatiti. Većina dečkiju nije slatkorječiva, posebno u blizini prijatelja, pa ako te pohvali, znaj da si ga uistinu zadivila i da mu se uistinu sviđaš.

Za razgovore s tobom ima poseban glas zato što si mu ti posebna

Ako mu se sviđaš, stajat će okrenut prema tebi cijelim tijelom dok razgovarate. Tako ti pokazuje da ga zanimaš samo ti i da ga uopće nije briga za ono što se oko vas događa. Unaprijed će se raspitati o glazbi, knjigama ili sportu koje voliš i naučiti sve o njima. Zatim će s tobom razgovarati o svemu tome kao pravi profesionalac. S vremenom će ti se sve više približavati i slučajno te dodirivati. Skinut će ti trepavicu s lica ili vlas kose s ramena. Nebitno o čemu je riječ, no to je njegov način da ti pokaže da želi bliskost. Nastavit će ti se približavati sve dok ne bude dovoljno blizu da te poljubi. Kad nam se netko sviđa, obično s njim razgovaramo drukčijim tonom glasa nego s drugima, a da toga uopće nismo svjesni. Obično se muškarcima glas produbi. 

Stoji kao kauboj ili nervozno popravlja frizuru pred tobom

Dok razgovarate, prebacio je težinu na jednu nogu, zakačio palčeve za džepove traperica ili za rupice za remen i lagano nagnuo glavu u jednu stranu. Ne, ne glumi kauboja nego se pravi važan. To je njegov macho stav kojim ti želi privući pozornost i izgledati cool. Tu je pozu vjerojatno uvježbao pred ogledalom. Takav dečko će htjeti biti glavni u društvu, zezat će prijatelje samo kako bi tebe nasmijao i impresionirao. Za razliku od toga, popravljanje odjeće kad mu se približiš je spontana reakcija. Nervozan je i želi biti savršen pred tobom, pa automatski počinje poravnavati majicu, popravljati kosu... Nemoj se čuditi ako podigne obrve i izgleda pomalo iznenađeno. I to je nesvjesna reakcija, ali je znak da mu se sviđaš i da sto posto sluša što govoriš. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?