Bez srama 14 pregleda 12. listopada 2016.

Policija moli ljude da dođu na sprovod neželjene djevojčice!

Smrt
Dreamstime

Nakon višemjesečne potrage za roditeljima ili drugim članovima obitelji shvatili su kako za djevojčicom nitko ne tuguje...

Mjesto Wolvercote u Velikoj Britaniji obavijeno je neviđenom tugom. Naime, idućeg utorka na lokalnom groblju biti će sprovod tek rođene, bezimene djevojčice koju su roditelji napustili.

Iako nisu uspjeli otkriti tko su roditelji, cijeli slučaj je potaknuo policiju na potpuno neočekivan potez. Naime, odlučili su joj organizirati posljednji ispračaj kakav svi zaslužuju, ali i dati joj ime.

Detektiv Jim Holmes koji je vodio slučaj o bebi azijskog podrijetla, dao joj je ime Raihana, u prijevodu rajski cvijet te pozvao građane da dođu na njezin sprovod, piše Mirror.

- Otac sam dvoje djece i znam koliko je teško dati djetetu ime, a u ovom slučaju je ono najvažnije jer to je jedino što će pisati na njenom nadgrobnom spomeniku. Svaka smrt je teška, ali s dječjom se mnogo teže nositi. Zato molim javnost - dođite na sprovod - rekao je detektiv u obraćanju javnosti.

Dodao je i kako još jednom poziva roditelje djevojčice da se jave policiji obećavši kako im neće raditi probleme. Iako je lokalna policija proveća čak 8 mjeseci istražujući ovaj misteriozan slučaj, nisu uspjeli ništa saznati, a po svemu sudeći - za djevojčicom nitko ne tuguje. Upravo ih je to najviše rastužilo te su se odlučili na ovaj nesvakidašnji potez.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?