Bez srama 4043 pregleda 13. studenoga 2018.

Prava istina o 'savršenim' fotkama fit cura s Instagrama!

body_fitness_fashion / instagram

Nemojte vjerovati baš svemu što vidite na društvenim mrežama, uvijek razmislite o pozadini toga...

Iako smo većinom svjesni da sve one savršene Instagram fotke, pa tako i fotke fitness entuzijastica, nisu baš onakve kakvima nam se na prvu čine, no ipak ih gledamo kao uzore. Naime, iza tih naizgled savršenih, spontanih fotki stoji mnogo truda, i to ne samo vježbačkog. Tu su filteri, namještanja, poze i sve ono što je potrebno da bi fotka bila reprezentativna. A ovo je sedam činjenica koje fitness blogerice i influcencerice obično skrivaju od nas, piše Bright Side.

1. Fotke su (vjerojatno) editirane

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Body Goals?! credit @elisabeth.rioux @milaydie #bodygoals #partner 👯

Objavu dijeli fitness (@body_fitness_fashion)

Gotovo svaka fotka objavljena na Instagramu prošla je određenu vrstu editiranja i na nju su dodani filteri. Moguće je da si neke djevojke smanjuju struk, noge, ruke... Iako to ne rade svi, valja na to obratiti pozornost. 

2. Poze i kutevi čine razliku

Nije isto fotografirati se s boka, s prednje strane, odozdola ili odozgora. Kut i poza čine ogromnu razliku, a mnoge fitness influencerice često objavljuju fotke iz čudnih kuteva koje malo tko želi objaviti - upravo kako bi dokazale ovu činjenicu. 

3. Naporno rade na svojim spontanim fotkama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Body Goals?! credit @elisabeth.rioux #bodygoals #workout #fit 🍑

Objavu dijeli fitness (@body_fitness_fashion)

U svaku onu naizgled spontanu fotku vjerojatno je uloženo mnogo truda i vremena. Rijetko koja 'spontana' fotka je zaista spontana i uhvaćena 'od prve'.

4. Ponekad lažu o svojoj 'savršenoj formi'

Ponekad jednostavno znaju kako se namjestiti za fotku i uopće nisu u savršenoj formi, kakvima se predstavljaju. Naravno, to su uglavnom iznimke, no i na njih se ponekad ugledaju mlade djevojke, zbog čega je važno znati da iza savršene slike najčešće ne stoji 'savršenstvo'. Jer, ono zapravo teško i da postoji... I to je okej.

5. Savršene slike prikazuju samo određene trenutke njihovih života

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Body Goals?! credit @leoniehanne #bodygoals #workout 💛

Objavu dijeli fitness (@body_fitness_fashion)

Naravno da nitko na Instagramu neće objaviti fotku u svojem najgorem stanju, već onom najboljem. Pomno se biraju trenuci koji će biti javno izloženi, zbog čega se ni na što zapravo ne treba ugledati sa sto postotnom sigurnošću.

6. Ponekad se jednostavno radi o prirodno mršavim djevojkama

Neke djevojke ne moraju se previše truditi da izgledaju mršavo, jer im je genetika ponajviše zaslužna za to. Naravno, i mršave cure vježbaju jer žele biti zdravije i osjećati se bolje, no na fotkama su možda samo prirodno mršave djevojke koje ne moraju sate provoditi u teretani da bi tako izgledale. 

7. Možda ne vježbaju baš toliko često koliko se čini

Iako često objavljuju fotke iz teretane ili s trčanja, ne znači da cijele dane provode na vježbanju. Zapravo, malo njih baš toliko mnogo vremena provodi u teretani, ali dojam je sasvim drugačiji kad je nečiji feed ispunjen takvih fotkama (možda fotkanim u istom danu). 

 

Fotkaj se sa svojim brojem JoomBoos Videostar magazina kao što je to napravio Dennis Domian i objavi fotku na svom Instagramu uz hashtag #videostarmagazin (stavi profil na javno), i možda bas ti osvojiš JoomBoos poklon paket!  Požuri, petkom biramo tjednog pobjednika!

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    opa