Bez srama 562 pregleda 07. studenoga 2022.

'Prekid s Justinom je najbolja stvar koja mi se dogodila'

MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL

Dokumentarac je izašao na Apple TV+ streaming servisu i Selena u njemu otkriva brojne dosad nepoznate detalje iz privatnog i glazbenog života

U svom najnovijem dokumentarcu 'My Mind and Me' pjevačica Selena Gomez otvorila je dušu, a progovorila je i o tome kakav je emocionalni teret na nju ostavio odnos s pjevačem i bivšim partnerom, Justinom Bieberom.

Njih su dvoje dejtali s prekidima od 2012. do 2018. godine, a Selena je priznala kako joj je ultimativni prekid s pjevačem bio najbolja stvar koja joj se dogodila u životu, piše BuzzFeed.

Cijelu je stvar Selena najbolje opisala u svom hitu iz 2019. godine 'Lose You To Love Me'. 

"Pisala sam svojim producentima i priznala im da sam napokon spremna reći da sam tužna. Pjesmu smo napisali u 45 minuta. Mislim da je to pjesma koju smo napisali najbrže do sada. A pjesma govori o mnogo više tema nego samo izgubljenoj ljubavi. Govori o tome kako sam ponovno odlučila izabrati sebe, svoj život staviti na prvo mjesto, a ako se još netko uspio pronaći u toj pjesmi, tim bolje. Pjesma govori o tome da svaki dio sebe koji si možda izgubio možeš ponovno pronaći - sam", objasnila je Selena.

 | Autor: Baxter / PA/ Pixsell Baxter / PA/ Pixsell

"Mislim da sam morala proći taj najgori prekid ikad i onda sam bila prisiljena jednostavno krenuti dalje. Bilo je sve tako zbunjujuće. Ali mislim da se baš to moralo dogoditi i baš na taj način, i na kraju je to ispala najbolja stvar koja mi se ikad dogodila", priznala je.

Cijeli dokumentarac možete pogledati na Apple TV+ već sada.

Tvoja reakcija?