Bez srama 3978 pregleda 31. siječnja 2021.

Prekid Voyagea i Breskvice ipak je bio marketinški trik?

Olivia Rodrigo Instagram

O ovome se nagađa već neko vrijeme...

I dok su tinejdžeri diljem regije tugovali nakon vijesti o prekidu omiljenog glazbeno-ljubavnog para, Voyagea i Breskvice, čini se kako sad ipak imaju razloga za slavlje. Barem ako je vjerovati izvoru bliskom paru koji tvrdi da su opet zajedno. 

Izvor koji živi u blizini slavnog para za Kurir je izjavio: "U proteklom periodu su češće u zgradu ulazili zasebno, no sada ih sve češće viđam kako dolaze zajedno. Iz njihovog se stana čuje kako zajedno pjevaju te je jasno da dosta vremena provode skupa te i dalje žive na istoj adresi. Oni su na prvom katu gdje često prolazim i čujem sve što se događa. Od samog početka priče o njihovu prekidu viđamo ih na istoj adresi, iako su se u početku kretali odvojeno. Sad je situacija drugačija, čini se da su riješili sve nesuglasice."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli VOYAGE (@voyage.mp3)

Objasnio je i kako obožavatelji sada još više nego prije dolaze do njihove zgrade te ih čekaju kako bi se fotografirali s njima ili ih tražili autogram. "Žele saznati što se među njima događa", dodaje izvor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @brrrreskvica

Zajedničke fotografije na društvenim mrežama i dalje nisu vratili, također ne prate jedno drugoga na Instagramu, ali ako je vjerovati ovom izvoru, riješili su sve probleme koji su ih možda doveli do prekida. Ili je prekid bio samo marketinški trik, kako tvrde brojni njihovi obožavatelji?

To, očito, znaju samo oni, a ove navode nisu htjeli komentirati. 

 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S VOYAGEOM I BRESKVICOM:

Tvoja reakcija?