Bez srama 188 pregleda 28. siječnja 2015.

Priča li laži da bi spavao sa mnom?

Ljubavni problemi
Facebook/screenshot

Važno je da nipošto, bez obzira na to što si zaljubljena, ne ulaziš u spolne odnose prije nego što se osjetiš spremnom za njih

P: Moj dečko me uvjerava da nije spavao ni s jednom curom prije mene, a ja znam da laže jer prošle godi - ne bio je u vezi s curom s kojom sam se u međuvremenu sprijateljila i koja mi je sve ispričala: kako su spavali zajedno i kako ju je on potom ostavio. I kako je ona dugo patila prije nego što je cijelu priču preboljela.

Laže li samo da bi spavao sa mnom? Imam 15 godina.

O: Bez obzira na to služio se on lažima ili ne služio, važno je da se ti ne osjećaš još spremnom za seks, pa mu to jednostavno daj do znanja, a iz njegovoga kasnijeg ponašanja prema tebi vidjet ćeš što on osjeća. Bude li se distancirao od tebe zato što nisi udovoljila njegovoj želji, to će značiti da mu ni do čega osim do seksa nije bilo ni stalo, a nastavi li biti s tobom, naravno, bez toga da te pretjerano nagovara na seks, to bi moglo značiti da mu je doista stalo do tebe. Važno je da nipošto, bez obzira na to što si zaljubljena, ne ulaziš u spolne odnose prije nego što se osjetiš spremnom za njih.

Tvoja reakcija?