Bez srama 1396 pregleda 20. svibnja 2020.

Prijatelj iz srednje škole otkrio 'škakljive' detalje o Meghan

instagram/canva

Američki glumac Nema Vand išao je srednju školu s Meghan Markle, a u nedavnom intervju je otkrio kakva je ona bila u periodu srednje škole te izjavio da se ‘igrala’ muškim srcima...

Glumac koji se proslavio u seriji ‘Shahs of Sunset’, Nema Vand, gostovao je u emisiji "Reality Life with Kate Casey" te otkrio kako je nekada bio zaljubljen u Meghan Markle s kojom je pohađao istu srednju školu. Uz to je ispričao i neke ‘škakljive’ detalje o Meghan.

"Pohađao sam srednju školu za dječake, dok je škola za djevojke bila ona u koju je išla Meghan. Odrastao sam s njom. Bili smo prijatelji dugo vremena, ona je godinu dana starija od mene. Meghan je uvijek bila prekrasna, žena među djevojkama. Svi su bili zaljubljeni u nju. Bila je slatka i draga", ispričao je Nema.

Ipak, nije sve bilo tako bajno. Glumac je izjavio kako se Meghan u srednjoj školi voljela 'igrati' muškim srcima, jer je znala da su mnogi dječaci zaljubljeni u nju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@meghanmarkle_official’s sorority portrait from the year 2000-2001 ⭐️

Objavu dijeli Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

"Majstorski se poigravala našim srcima. Na jednom partyju sjela mi je u krilo. Dotaknuli smo se nosevima. Za 16-godišnjeg dječaka to je vrlo emotivan trenutak. Na perzijskom jeziku mi je rekla 'prekrasan si'. Pitao sam ju gdje je naučila perzijski, a ona mi je odgovorila 'naučila sam ga za tebe'. Nakon toga je samo odšetala."

Glumac je otkrio i kako je njegov najbolji prijatelj iz djetinjstva, Gabe, jedno vrijeme hodao s Meghan i nakon prekida su ostali u dobrim odnosima, no kontakt su izgubili kada je ona dobila ulogu u seriji ‘Suits’. Stoga je Name poručio Meghan:

"Jako ga je to pogodilo. Gabe je jako cijenio njihovo prijateljstvo. Zato, Meghan, ako vidiš ovo, javi se Gabeu. Ispravi tu pogrešku."

Čini se kako je Meghan oduvijek bila vješta šarmerica pa ne čudi da je i princ Harry u konačnici pao na njezin šarm, piše Marie Claire.

A jeste li vi očekivali da je Meghan u srednjoj školi bila ovakva? 

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Miljenko

    Ja nisam gay da mi je ADAM suđen