Bez srama 73 pregleda 30. prosinca 2014.

Prijateljica mi hoće oteti dečka pa odijeva minice

prijateljice
Olivia Rodrigo Instagram

Ako se tvoja najbolja prijateljica upucava tvom dečku, postavlja se pitanje treba li ti uopće takva prijateljica?

P: Moja najbolja prijateljica se jako čudno ponaša kad vidi mojeg dečka. Počne se bezveze smijati, govori gluposti, a kad zajedno idemo van, obavezno ima manju minicu od mene. Znam da joj se on sviđa, ali ona ne želi govoriti o tome. Neki dan mu je poslala SMS koji mi je on pokazao. Zbilja mi je bilo zlo: predložila mu je da njih dvoje sami izađu. Kad sam joj to rekla, ona je odgovorila da se samo zezala, da je htjela vidjeti njego vu reakciju jer kao prava prijateljica želi provjeriti je li on za mene, odnosno želi vidjeti bi li izašao s mojom prijateljicom. Ne znam što da mislim o tome.

O: Tvoja prijateljica se upucava tvom dečku. Čini to posve očito i time testira ne tvoju vezu, jer njoj ne može biti ništa ako se ti i dečko volite, nego vaše prijateljstvo. Postavlja se pitanje treba li ti takva prijateljica?

S obzirom na to da na svijetu ima dovoljno dečki koji bi se mogli dopasti tvojoj prijateljici, zbilja nema razloga da se tako ponaša prema tvojem dečku - a još više prema tebi. Stoga predlažem da prestanete izlaziti utroje, a ti da razmisliš bi li na njezino mjesto u svojem srcu mogla staviti neku drugu koja se ne bi tako katastrofalno ponašala.

Tvoja reakcija?