Bez srama 1610 pregleda 15. lipnja 2024.

'Prijateljica nas tjera da na vjenčanju napravimo - OVO!'

canva

Ljudi na internetu su joj rekli da bi se trebala prestati družiti s osobom koja ovakvo nešto očekuje od nje i svojih ostalih prijateljica

Jedna je djevojka na internetu podijelila oduševljenje činjenicom da ju je prijateljica pitala želi li joj biti djeveruša na vjenčanju, ali se njeno oduševljenje brzo pretvorilo u čuđenje kad je frendica uz to zadala i vrlo neobičan zahtjev. 

Naime, njezina prijateljica želi da sve njezine djeveruše obojaju kosu za njeno vjenčanje. I to ne u njima prirodnu boju, već u snježno plavu, piše Her.

 | Autor: canva canva

"Prije nekoliko smo se dana našle s njom kako bi razgovarale o planovima za vjenčanje, šminkanju, haljinama... Sve se u početku činilo razumno. Tema joj je zimska bajka, pa ćemo sve nositi plave haljine sa srebrnim detaljima, nakit u obliku pahuljica i nježan makeup. Mi koje nemamo plave oči nosit ćemo i plave leće, što nam je svima bilo u redu. No, onda je došao na red suludi zahtjev... Rekla nam je da sve moramo obojati kosu u snježno plavu boju", ispričala je djevojka.

Kad ju je zamolila da umjesto blajhanja kose stavi plavu periku, njezina je frendica to odbila jer perike izgledaju 'neprirodno i jeftino'. "Na kraju mi je rekla da bi bilo najbolje da odem kući i razmislim malo o činjenici što njoj i njenom zaručniku uništavam viziju vjenčanja, posebno njegovoj baki i njegovom djedu, koji će doputovati čak iz Argentine kako bi prisustvovali njihovoj bajkovitoj svadbi. Ja sam na to ustala, platila svoj ručak i otišla", dodala je.

 | Autor: canva canva

Mnogi su joj na internetu potvrdili da definitivno nije problem u njoj i da su zahtjevi njezine prijateljice suludi i nenormalni te da bi bilo najbolje da se jednostavno prestane družiti s njom. A što vi mislite? 

Tvoja reakcija?