Bez srama 1573 pregleda 15. lipnja 2024.

'Prijateljica nas tjera da na vjenčanju napravimo - OVO!'

canva

Ljudi na internetu su joj rekli da bi se trebala prestati družiti s osobom koja ovakvo nešto očekuje od nje i svojih ostalih prijateljica

Jedna je djevojka na internetu podijelila oduševljenje činjenicom da ju je prijateljica pitala želi li joj biti djeveruša na vjenčanju, ali se njeno oduševljenje brzo pretvorilo u čuđenje kad je frendica uz to zadala i vrlo neobičan zahtjev. 

Naime, njezina prijateljica želi da sve njezine djeveruše obojaju kosu za njeno vjenčanje. I to ne u njima prirodnu boju, već u snježno plavu, piše Her.

 | Autor: canva canva

"Prije nekoliko smo se dana našle s njom kako bi razgovarale o planovima za vjenčanje, šminkanju, haljinama... Sve se u početku činilo razumno. Tema joj je zimska bajka, pa ćemo sve nositi plave haljine sa srebrnim detaljima, nakit u obliku pahuljica i nježan makeup. Mi koje nemamo plave oči nosit ćemo i plave leće, što nam je svima bilo u redu. No, onda je došao na red suludi zahtjev... Rekla nam je da sve moramo obojati kosu u snježno plavu boju", ispričala je djevojka.

Kad ju je zamolila da umjesto blajhanja kose stavi plavu periku, njezina je frendica to odbila jer perike izgledaju 'neprirodno i jeftino'. "Na kraju mi je rekla da bi bilo najbolje da odem kući i razmislim malo o činjenici što njoj i njenom zaručniku uništavam viziju vjenčanja, posebno njegovoj baki i njegovom djedu, koji će doputovati čak iz Argentine kako bi prisustvovali njihovoj bajkovitoj svadbi. Ja sam na to ustala, platila svoj ručak i otišla", dodala je.

 | Autor: canva canva

Mnogi su joj na internetu potvrdili da definitivno nije problem u njoj i da su zahtjevi njezine prijateljice suludi i nenormalni te da bi bilo najbolje da se jednostavno prestane družiti s njom. A što vi mislite? 

Tvoja reakcija?

KVIZ

KVIZ: Kako zovemo ovih 8/8 ukusnih zalogajčića?

1 komentar/a

KathleenCrosby

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............__www.new.cash67.com

ŠERAONA

Influenceri si čitali hejt komentare: 'Riječi jako bole'

1 komentar/a

JamieParker

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............www.new.cash67.com